Hozan

Dinerbon Geldermalsen Hozan
Adres
Kerkstraat 41
4191 AA Geldermalsen
Telefoon
0345 582701
Dinerbon Geldermalsen Hozan

Hozan is een Argentijns specialiteitenrestaurant annex pizzeria dat te vinden is aan de Kerkstraat 41 in Geldermalsen. Het etablissement is modern ingericht en voorzien van comfortabele stoelen en banken, zodat je er relaxt van je bestelde consumpties kunt genieten. De uiterst vriendelijk en attente personeelsleden maken het plaatje voor gezellig uit eten gaan compleet. Als de Nederlandse weersomstandigheden het toelaten kun je er ook voor kiezen om buiten te smullen van al het lekkers dat Hozan je te bieden heeft. Het restaurant beschikt in dat kader zelfs over twee terrassen: één straatterras aan de voorzijde van het pand en een royaal tuinterras aan de achterzijde. Hozan is elke dag van de week geopend. Van zondag tot en met donderdag kun je er van 3 uur ‘s middags tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht, op vrijdag van 2 uur ‘s middags tot 3 uur ‘s nachts en op zaterdag van 2 uur ‘s middags tot 4 uur ‘s nachts.

Als je besluit om bij dit restaurant te gaan eten zal er een zeer uitgebreide menukaart aan je gepresenteerd worden die vol staat met allerlei verschillende overheerlijke gerechten. Zo kun je er van klassiekers als een pizza Margherita en een pizza funghi genieten, maar het is ook mogelijk om er voor een van de smakelijk pizza calzonevarianten te gaan. Jonge smikkelaars kunnen er smullen van kleinere formaten kinderpizza’s. Specialiteit van het huis is het spareribsmenu dat je in drie verschillende formaten kunt bestellen en dat gecompleteerd wordt met friet, salade en saus. Daarnaast kunnen vleesliefhebbers er smikkelen van onder meer döner-, shoarma- en köfteschotels. Ook als je fan bent van de kapsalon ben je bij Hozan aan het juiste adres, want die kan onder meer met kipdöner en shoarma worden geserveerd. Verlang je lekker veel smakelijks voor je geld? Ga dan voor de familieschotel die bestaat uit 500 gram döner, 500 gram shoarma, 4 pitabroodjes, friet, salade en diverse sauzen.

Betalen doe je bij Hozan natuurlijk gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon, maar let op, dat kan alleen als je het restaurant daadwerkelijk bezoekt. Hozan bezorgt namelijk ook maaltijden thuis, maar kies je daarvoor dan kun je NIET je bon of cheque gebruik om af te rekenen bij de bezorger.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10