Restaurant Nijhof

Dinerbon Halle Restaurant Nijhof
Adres
Dorpsstraat 11-13
7025 AA Halle
Telefoon
0314 - 631234
Dinerbon Halle Restaurant Nijhof
Dinerbon Halle Restaurant Nijhof
Dinerbon Halle Restaurant Nijhof

Partycentrum Nijhof is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een heus begrip in de Achterhoek. Een partycentrum is geen partycentrum zonder uitgebreide eetgelegenheden. Zo beschikt Nijhof over een gezellig diner-café en een uiterst sfeervol restaurant. Wij zijn geschikt voor een gezellig diner voor twee, maar we kunnen ook met gemak grote groepen aan. In het Diner-Café kunt u vanaf het middaguur met uw Dinerbon terecht voor een lekkere lunch of simpelweg voor een drankje. Door de dag heen bent u van harte welkom, bijvoorbeeld om gezellig een balletje te stoten tijdens een aangenaam potje biljart. Lekker gezellig en ontspannend dus!

Voor een uitgebreide culinaire avond met uw Dinerbon bent u in ons restaurant aan het juiste adres. Sinds 1999 doen wij elke dag onze uiterste best om onze gasten een leuke en culinair gedenkwaardige avond te bezorgen. In het restaurant kunt u van de lunch, de kleine tussendoortjes en het diner een prettige culinaire beleving maken. Althans, daar zorgen wij natuurlijk voor, dat hoeft u niet zelf te doen. Voor een eerlijke prijs kunt u hier een uitstekend diner nuttigen in een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats. Er heerst een prettige, laagdrempelige en intieme sfeer in het restaurant, zodat iedereen zich snel op z’n gemakt voelt. Laat u met uw Dinerbon verrassen door de spannende combinaties die wij gebruiken in onze gerechten. Verder kan onze keuken omschreven worden als klassiek, eerlijk en puur. Geniet tijdens uw diner van een lekkere passende wijn!

Neem uw Dinercheque mee en schuif gezellig aan in ons Diner-Café of in ons restaurant. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10