Brasserie De Vuurtoren

Dinerbon Nijkerk Brasserie De Vuurtoren
Adres
Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk
Telefoon
+31 33 744 0095
Dinerbon Nijkerk Brasserie De Vuurtoren

Brasserie de Vuurtoren is gelegen in Nijkerk. Deze stad ligt ten noorden van Amersfoort en Barneveld. Brasserie de Vuurtoren ligt op het Nijkerkernauw. Deze mooie locatie is aan het strand. Na een fijne strandwandeling kunt u dus komen uitrusten bij Brasserie de Vuurtoren. Hier kunt u komen lunchen, dineren, borrelen of een kopje koffie drinken. Daarnaast is het mogelijk om te vergaderen of zelfs om te trouwen bij Brasserie de Vuurtoren. Het is namelijk een officiële vergader- en trouwlocatie.

 

Bij de lunch van Brasserie de Vuurtoren kunt u kiezen voor verschillende gerechten. Er is keuze uit tosti’s, uitsmijters, Italiaanse bollen, salades of warme lunchspecials. Voorbeelden hiervan zijn een tosti met kaas en ananas, een Italiaanse bol met pikante kip en cashewnoten, een 12 uurtje of een Caesar salade. Daarnaast kunt u borrelen bij Brasserie de Vuurtoren. Er zijn verschillende hapjes die u bij uw drankje kunt bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld bitterballen, brood met aïoli en pesto, een kaasplankje of chiligamba’s.

 

Bij Brasserie de Vuurtoren kunt u natuurlijk ook dineren. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld couscoussalade, tomatensoep of carpaccio nemen. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen uit spareribs, ravioli of kipsaté. Als nagerecht kunt u dame blanche, cheesecake of ijs nemen. Loopt het water u al in de mond van al deze gerechten? Neem dan bij een bezoek aan Brasserie de Vuurtoren zeker uw dinerbon of dinercheque mee!

 

Brasserie de Vuurtoren is zes dagen in de week geopend. Alleen op woensdag zijn ze gesloten. Op maandag, dinsdag en donderdag openen de deuren om 12:00 en sluiten ze weer om 20:00. Op vrijdag opent het om 12:00 en sluit het om 21:00. Op zaterdag en zondag opent de brasserie een uurtje eerder, namelijk om 11:00. Het sluit dan om 21:00. De lunchgerechten kunt u tot 16:00 bestellen. De dinergerechten kunt u vanaf 12:00 bestellen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10