Dock 17

Dinerbon Nijmegen Dock 17
Adres
Waalkade 17
6511XP Nijmegen
Telefoon
024 848 9989
Dinerbon Nijmegen Dock 17
Dinerbon Nijmegen Dock 17

Kom eens eten aan de Waalkade in Nijmegen. Dock 17 is een stoer restaurant dat gelegen is aan Waalkade 17 in Nijmegen. Je eet heerlijk aan het water en geniet van de meest unieke gerechten. Gebruik een dinercheque en eet voordelig bij dit heerlijke restaurant in Nijmegen.

BBQ & Grill

Houd jij ook van de uniek en gebrande smaak van gegrild vlees of groente? Dan ben je bij Dock 17 aan het juiste adres. De menukaart is vol met gegrilde gerechten met een authentieke smaak. De gerechten die op houtskool worden gegrild hebben een echte BBQ smaak. Het is een ambachtelijke manier van vlees garen dat je proeft op jouw bord. Weet je niet goed wat je moet kiezen van de menukaart? Kies dan voor de speciale Dock mix. Zo geniet van verschillende gegrilde vlees- en visproducten.

Twee of drie gangen

Ook kun je bij Dock 17 terecht voor een twee of drie gangen diner. Je betaalt een vaste prijs en kunt de keuze maken uit gerechten van een geselecteerde menukaart. Je wordt altijd culinair verrast met dit menu. Kies bijvoorbeeld voor alleen voor- en hoofdgerecht bij een diner van twee gangen of kies liever voor een hoofdgerecht en dessert. De keuze is enorm waardoor je altijd geniet van een heerlijk etentje bij Dock 17.

Aan het water

Ook kun je altijd aanschuiven voor een hapje en een drankje. Je wordt vriendelijk ontvangen door het personeel en kunt kiezen om binnen te zitten of buiten op het terras aan de Waal. Het interieur is stoer en robuust. Het heeft een geweldige uitstraling. Wil jij liever het gevoel hebben of je aan een strandtent zit? Kom naar buiten op het terras. Bestel een hapje en drankje en geniet van het unieke uitzicht over de Waal.

Neem jouw dinerbon mee en kom culinair genieten bij Dock 17 in Nijmegen. De unieke ligging aan het water maakt dit restaurant tot een populaire hotspot in Nijmegen. Geniet van een uitgebreide menukaart van BBQ en grill gerechten. Het eten is heerlijk, het personeel is vriendelijk en de locatie is optimaal!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10