BuitenSporig! Eten en Drinken

Dinerbon Tiel BuitenSporig! Eten en Drinken
Adres
Stationsplein 1
4001 CP Tiel
Telefoon
0344 623328
Dinerbon Tiel BuitenSporig! Eten en Drinken
Dinerbon Tiel BuitenSporig! Eten en Drinken
Dinerbon Tiel BuitenSporig! Eten en Drinken

BuitenSporig! Eten en Drinken voor een avond uit met je dinerbon

BuitenSporig! Eten en Drinken is een leuke en gezellige locatie voor een avond uit met je bon. Dit karakteristieke stationsgebouw is gevestigd in Tiel en biologisch en maatschappelijk verantwoord staat centraal in het restaurant. Medewerkers met een lichamelijke of verstandelijke handicap, met een beperking anderszins of met een psychiatrische hulpvraag vervullen, samen met de begeleiders, alle horecafuncties bij BuitenSporig! Eten en Drinken. Reserveer een tafeltje en geniet met jouw dinerbon bij BuitenSporig! Eten en Drinken.

Gezond tafelen staat centraal bij BuitenSporig! Eten en Drinken

Gezond tafelen staat centraal bij BuitenSporig! Eten en Drinken, aangezien de gerechten die op de kaart staan allemaal biologisch zijn. De opbrengsten die worden gemaakt in het restaurant komen ten goede aan de zorg. Het restaurant is gevestigd aan het Stationsplein 1 te Tiel, waar je jouw auto kunt parkeren op de grote parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je met de trein komen, die voor de deur van BuitenSporig! Eten en Drinken stopt.

Een gevarieerde menukaart probeer je met je dinercheque uit bij BuitenSporig! Eten en Drinken

Kom je met je dinercheque langs voor een lekkere lunch, een uitgebreid diner of koffie met wat lekkers? BuitenSporig! Eten en Drinken biedt het allemaal op de veelzijdige menukaart. Voor zowel de vleesliefhebber, de visliefhebber als de vegetariër is er meer dan genoeg keuze. Verzeker je zelf van een tafel bij BuitenSporig! Eten en Drinken door op tijd even te reserveren met je cheque. Kom jij binnenkort uit eten in het gezellige Tiel? Het restaurant is zeven dagen per week geopend, maar let er wel op dat er geen lunch wordt geserveerd op zaterdag en zondag. Ook voor jouw culinaire smaak zijn er meer dan genoeg keuzes op de kaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10