Alexandros Wageningen

Dinerbon Wageningen Alexandros Wageningen
Adres
Spelstraat 1
6707 ER Wageningen
Telefoon
0317- 418 535

Aan de Spelstraat 1 in de stad Wageningen vindt u een restaurant dat er van de buitenkant uit ziet als een Griekse tempel. Geheel in stijl kunt u in dit restaurant lekker echt Grieks eten met uw dinerbon. Binnen in dit versierde pand vindt u namelijk restaurant Alexandros Wageningen. De Alexandros restaurants staan bekend om het lekkere Griekse eten. U bent dan ook van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van typisch Griekse specialiteiten zodat u zich echt even in Griekenland waant. Of u nu alleen komt eten, romantisch met zijn tweeën of met een grote groep vrienden of familie, bij Alexandros zal u door de bediening warm worden onthaald.

In de keuken van restaurant Alexandros Wageningen staat een ervaren chef die op enthousiaste wijze heerlijke Griekse gerechten bereid. Hij gebruikt hiervoor dagverse producten, die in de keuken in Griekenland ook worden gebruikt. Op de kaart vindt u onder andere ‘mezedes’. Dit zijn kleine gerechtjes waar u er met uw dinerbon meerdere van kunt betstellen. U kunt deze mezedes als voorgerecht eten, maar wanneer u er veel bestelt kunnen ze ook zeker als hoofdgerecht fungeren. Naast de mezedes zijn er op de kaart ook vele verschillende Griekse schotels te vinden, zoals Gyros. Gyros is een gerecht van geroosterde reepjes mager varkensvlees met rijst, tzatziki, friet en salade met een lekkere dressing.

Voor een echt gezellige avond uit eten geheel in Griekse stijl bent u bij Alexandros Wageningen aan het juiste adres. Met uw dinercheque kunt u hier de grootste geheimen van de Griekse keuken ontdekken met uw gezelschap, dus reserveer snel uw tafeltje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10