Chinees Suus'Garden

Dinerbon Zaltbommel Chinees Suus'Garden
Adres
Gamerschestraat 7
5301 AN Zaltbommel
Telefoon
0418 512924
Dinerbon Zaltbommel Chinees Suus'Garden

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Zaltbommel en houdt u wel van goed Chinees eten? Dan bent u bij Chinees Restaurant Suus’ Garden aan het juiste adres. Dit restaurant, dat voorheen bekend was als ‘Bommelwok’, is een restaurant waar u gezellig Chinees kunt komen dineren in de gezellig in Oosterse stijl ingerichte ‘huiskamer’. Aan de wand sieren prachtige Oosterse taferelen, die het restaurant ook inderdaad een huiskamergevoel geven. Is het buiten mooi weer, dan kunt u als u snel bent een van de twee tafeltjes die voor de deur staan bemachtigen en heerlijk in de zon genieten van uw diner.

Alle Chinese specialiteiten bij restaurant Suus’ Garden worden gemaakt van verse producten, om een goede smaak en kwaliteit van het eten te waarborgen. U kunt kiezen uit veel verschillende voordeelmenu’s, die standaard worden geserveerd met witte rijst, maar voor vijftig cent extra ook met nasi, bami of friet kunnen worden geserveerd. Wat dacht u van een Tjap tjoy menu, of een ‘Daging smoor’ menu van gestoofd rundvlees in ketjapsaus? Er zijn ook aparte maand menu’s en zelfs kerstmenu’s te verkrijgen. Geniet van de Chinese keuken met uw dinercheque.

Kom dus snel langs en bestel een heerlijke diner bij Chinees Restaurant Suus’ Garden in Zaltbommel. Vergeet niet dat u gewoon kunt betalen met uw dinercheque!

Let op: u kunt de dinerbon van Diner Cadeau alleen gebruiken als u in het restaurant komt eten, dus niet als u gerechten komt afhalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10