Restaurant Alibaba

Dinerbon Appingedam Restaurant Alibaba
Adres
Wijkstraat 63
9901 AH Appingedam
Telefoon
0596-628291
Dinerbon Appingedam Restaurant Alibaba
Dinerbon Appingedam Restaurant Alibaba

Bent u in Appingedam en op zoek naar een leuke plek om uw dinerbon of dinercheque te verzilveren? Stap dan eens binnen bij Alibaba!

 

Op de kaart vindt u heerlijke exotische gerechten. Wat dacht u van warme voorgerechten zoals  Sigara Borek? Of Funghi Alla Crema? Klinkt goed toch? Gelukkig zijn er ook bekendere ‘Hollandse’ opties te bestellen, zoals een Hollandse garnalen cocktail. De hoofdgerechten zijn echte ‘the centrepiece’ van restaurant Alibaba. U kunt onder andere kiezen uit Alibaba speciaal, bestaande uit Kipfilet,varkenshaas en ossenhaas met gebakken groenten. Of kies voor een klassieke Döner schotel van echt lamsvlees. Dineert u met z’n 2en? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Mix Grill te nemen of een Mix Schotel. U kunt daarnaast bij Alibaba ook verschillende heerlijke pasta’s bestellen, of een lasagna. Kunt u niet kiezen uit al dit heerlijks? Geen probleem! Alibaba biedt ook de mogelijkheid om u een 3 of 4 gangen verrassingsmenu te serveren. Dus: Vergeet die menus kaar en leun eens lekker achterover in uw stoel, terwijl het professionele team van Alibaba u het ene na het andere heerlijke gerecht serveert!

 

Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu aanwezig. Zoals u waarschijnlijk al gemerkt had is de keuken Turks geïnspireerd en zijn de gerechten dan ook vol van kleuren. De inrichting van Alibaba is gezellig en laagdrempelig, met rode stoelen, rode vloerbedekking en mooie houten details aan de muren.

 

Stap een andere wereld binnen en laat u verrassen door de culinaire kunsten van Alibaba!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10