Restaurant La Belle Epoque

Dinerbon Appingedam Restaurant La Belle Epoque
Adres
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam
Telefoon
0596 628528
Dinerbon Appingedam Restaurant La Belle Epoque
Dinerbon Appingedam Restaurant La Belle Epoque

In de Alberdaweg in Appingedam is ons restaurant La Belle Epoque gevestigd. Ons restaurant is een onderdeel van ons landhuis op het landgoed Ekenstein. Wanneer u ons restaurant bezoekt met uw dinerbon zult u merken dat ons restaurant chique, authentiek en sfeervol is ingedeeld. Onze bediening is erg vriendelijk en als restaurant zijn wij zeer gastvrij. Ons belang is dat uw verblijf in ons restaurant prettig verloopt. Ons restaurant is erg geliefd onder de bezoekers. U kunt bij ons terecht als groep voor een feestje of vergadering of u komt bij ons voor een romantisch uitstapje met zijn twee. Bij ons restaurant is ook een kinderboerderij aanwezig waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

U kunt met uw dinerbon bij ons terecht voor een high tea, high soup, à la carte lunch en diner. Onze keuken bestaat uit een Franse keuken en verschillende Ekenstein-klassiekers.
Ons gewone menukaart kan bestaan uit een warm of koud voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. De Ekenstein-klassiekers bestaan uit voorgerechten en hoofdgerechten.
Wij verzorgen drie gangen, vier gangen, vijf gangen en een zeven gangen menu met een inclusief bijpassend wijnarrangement. Gebruik voor deze gangen uw dinercheque!
Alle hoofdgerechten van de menukaart worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en een frisse salade. Ons eten wordt mooi verzorgd opgediend en zal uitstekend smaken. Als u een aangepaste maaltijd wilt, zoals glutenvrij of lactovegetarisch, dan kunt u dit altijd van tevoren aangeven.

Wilt u ook genieten van heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant. Dan hopen wij u binnenkort te zien met uw Dinerbon of Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10