Restaurant s Lands Huys

Dinerbon Bourtange Restaurant s Lands Huys
Adres
Marktplein 2
9545 PH Bourtange
Telefoon
0031 599 354 514
Dinerbon Bourtange Restaurant s Lands Huys

Restaurant ’s Lands Huys is gevestigd in een klassiek pand midden in Bourtange. Dit is een historisch verdedigingswerk, vlakbij de Duitse grens. Sinds 1986 is het oude Landshuys weer in ere hersteld en dient het als unieke eetgelegenheid. Het is de ideale plek voor een gezellig etentje met z’n tweeën of juist met uw hele familie. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee! Uiteraard bent u er ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie met een stuk gebak. Dit wordt geserveerd in het stijlvolle restaurant óf buiten op het prachtige terras.

Restaurant ‘s Lands Huys is gelegen aan het pittoreske Marktplein van de vesting. Dankzij de centrale ligging is het makkelijk om er even binnen te wippen tijdens uw bezoek aan Bourtange. Betalen doet u gewoon met uw Dinerbon! Op de lunchkaart vindt u onder andere Groninger mosterdsoep, een broodje met huisgemaakte tonijnsalade en een boerenomelet bestellen. Heeft u flinke trek? Ga dan voor de zigeunerschnitzel, gebakken varkenslever of de krokante schelvisfilet. Ook in de avond kunt u gezellig komen eten met uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u gerechten die u mee terug in de tijd nemen, maar er is ook ruimte voor hedendaags eten. Zo kunt u bijvoorbeeld gekonfijte ganzenbouten met rucolastampot of gebakken doradefilet met tomatenrisotto en groene asperges bestellen in ruil voor uw Dinercheque.

Iedereen kan wel iets lekkers vinden bij ’s Lands Huys. Ze hebben ook heerlijke desserts, waaronder ‘’Bourtanger Keitjes’’: Roomijs met rozijnen gedrenkt in Bourtanger kruidenbitter en een toef slagroom. Dat is genieten geblazen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10