Bakkerij Toos en Jet

Dinerbon Groningen Bakkerij Toos en Jet
Adres
Reitdiephaven 251
9746RD Groningen
Telefoon
050 5566333
Dinerbon Groningen Bakkerij Toos en Jet
Dinerbon Groningen Bakkerij Toos en Jet

Bakkerij Toos en Jet is een begrip in Reitdiephaven, de gezellige nieuwbouwwijk van de stad Groningen. De bakkerij heeft een prachtig plekje in de haven waar zeker in de zomer veel levendigheid is. Sinds kort heeft de bakkerij ook een terras, zodat je in de zon kan genieten van een heerlijk vers belegd broodje met het uitzicht op de boten. Neem je Dinercheque mee en verwen jezelf met wat lekkers.

Bij Toos en Jet kun je terecht voor zowel allerlei soorten brood als gebak. Je hebt er diverse soorten bolletjes, pistoletjes en stokbroden. Deze kan je laten beleggen met bijvoorbeeld tonijnsalade, kipkerriesalade, zalm of geitenkaas. Of ga voor een heerlijke zoete taart, bijvoorbeeld een chipolatataart of een klassieke slagroomtaart. Of je nu voor belegde broodjes gaat of en luxe taart, je rekent gewoon af met je Dinerbon.

En heb je het even niet aan tijd om bij Toos en Jet langs te gaan, of wil je met je collega's broodjes bestellen voor een luxe lunch? Dan kan je de broodjes of het gebak ook laten bezorgen. Binnen een straal van vijf km wordt de bestelling gratis bij je gebracht als je een bestelling hebt gedaan van minimaal 25 euro. Bestel je onder de 25 euro, dan betaal je vijf euro aan bezorgkosten. Een bestelling die geplaatst is voor 11.00 uur, kan in overleg rond het middaguur bezorgd worden. Reken gerust af met je Dinercheque.

En je Dinerbon kan je ook prima uitgeven in de koffiecorner van de bakkerij. De verse Illy koffie staat klaar, net als thee, fris of een smoothie. Neem er een lekkere koek, gebak of broodje bij en je kan er weer tegenaan. Op een zonnige middag is het echt een aanrader om naar Reitdiephaven te rijden. Geniet daar van de bootjes onder het genot van een rijkelijk belegd broodje of een ambachtelijk stuk taart!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10