Da Carlo

Dinerbon Groningen Da Carlo
Adres
Gedempte Zuiderdiep 36
7711 HH Groningen
Telefoon
050-3135796
Dinerbon Groningen Da Carlo
Dinerbon Groningen Da Carlo
Dinerbon Groningen Da Carlo

Bij Da Carlo kunt u de Italiaanse keuken eten, de hele keuken. Zoveel als u kunt eten. Uit Italië. Heel Italië. Met een Dinerbon. De hele bon. Maar ook zonder. Dit restaurant in het hartje van Haarlem is gespecialiseerd in het verzorgen van een goede maaltijd met zoveel mogelijk goede smaken. Omdat het een all you can eat stijl restaurant is wordt er gelet op de portie grootte zodat er van zoveel mogelijke gerechtjes kan worden genoten op een avond.

De grote hoeveelheid keus kan nogal overdonderend zijn. Vooral als u minder bekend bent met de keuze uit meer dan vijftig huisgemaakt gerechten. De enthousiaste bediening staat u met veel plezier bij in het maken van uw keuze. Met zo’n grote kaart is het bijna onmogelijk dat er niet iets tussen zit voor iedereen. En voor de kinderen? Voor de kinderen is er een aparte kaart, speciaal samengesteld om zelfs de meeste kieskeurige eter te behagen. Bij Da Carlo kan elke groep terecht. De twee tortelduifjes op een romantische date maar ook grotere gezelschappen kunnen terecht bij Da Carlo. Het aanbod arrangementen is bijzonder toereikend. Er is zelfs een Ladies Night waar je een hele avond mee onder de pannen bent.

Of dit ook onder de Dinerbon valt moet u helaas naar vragen. Wel kunt met een gerust hart uw Dinercheque gebruiken om met een bescheiden groepje te gaan eten op elke avond van de week. Laat deze kans niet schieten. Kom snel een vorkje meeprikken in dit bijzondere Italiaanse restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10