Grand Café Mr. Bakels

Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels
Adres
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon
050 364 0081
Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels
Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels

Wat dacht u ervan om met uw dinerbon heerlijk te gaan lunchen of dineren in een prachtig 19de eeuws pand aan het Groningse Gedempte Zuiderdiep? Dit is nu mogelijk, want u bent met uw dinercheque van harte welkom bij Grand Café Mr. Bakels. Het pand waarin dit leuke restaurant is gevestigd was ooit eigendom van de Steenkolen Handelsvereeniging maar sinds geruime tijd biedt het nu een thuis aan de vele tevreden bezoekers die maar al te graag terug blijven komen bij Grand Café Mr. Bakels. In het grand café bent u maar liefst zeven dagen in de week welkom voor een kopje koffie met een stuk taart, een heerlijke lunch, een lekker borrel met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Dit alles vindt plaats in een gezellige en laagdrempelige ambiance waar u zich ongetwijfeld snel thuis zult voelen.

 

Met vaak wisselende gerechten en door op seizoensproducten in te spelen wil Grand Café Mr. Bakels u elke keer weer verrassen. Wat dacht u van een gel van Pornstar Martini, spareribs met een lak van Hertog Jan Grand Prestige of een aspergeplateau met verschillende aspergebereidingen op één plank?

 

Bent u enthousiast geworden over Grand Café Mr. Bakels, wacht dan niet langer en breng een bezoek aan deze bijzondere horecagelegenheid aan het Gedempte Zuiderdiep. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen, want daarmee kunt u de rekening betalen na een geslaagd bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10