Harbour Cafe

Dinerbon Groningen Harbour Cafe
Adres
Voor Het Voormalig Klein Poortje 10-11
9711 RR Groningen
Telefoon
050 3051080
Dinerbon Groningen Harbour Cafe

Heb je een dinerbon of dinercheque die je wilt besteden bij een restaurant in Groningen? Dan is Harbour Café de ideale plek om deze uit te geven! Bij dit prachtige restaurant kun je dagelijks genieten van de lekkerste gerechten en heerlijke wijn. Wil je even lekker ontspannen op een heerlijk plek? Neem dan plaats op het terras en laat je verwennen door de fantastische bediening. Genieten van het leven zit hem vaak in de kleine dingen: een bezoek aan Harbour Café maakt genieten wel heel gemakkelijk!

Verfijnde gerechten

De menukaart van Harbour café is vooral een feest voor visliefhebbers. Wil je lekker borrelen? Dan zijn er verschillende kleine hapjes die je kunt bestellen. Ook hebben ze verschillende etagères vol hapjes die je kunt delen met je tafelgenoten. Bestel bijvoorbeeld oesters met prosecco, kreeft, fruits de mer, eendenborst of bisque. Wat veel mensen niet verwachten is dat het Harbour Café ook erg geschikt voor voor vegetariërs en zelfs vegans! Je kunt bijvoorbeeld een etagère bestellen met verschillende vegan hapjes. Daarnaast serveren ze ook truffelrisotto en een vegan gerecht met gemarineerde tofu. Voor de vleesliefhebbers is er keuze uit entrecôte en lamsbout van de Green Egg. Het diner kun je vervolgens in stijl afsluiten met eton mess of een kaasplankje met port. Het Harbour Café is een fantastische plek om te eten met vrienden en familie: vooral met lekker weer kun je hier optimaal genieten van goede wijn en lekker eten op het zonnige terras!

Alles is mogelijk

Het Harbour café is bijna de hele dag open: in het weekend kun je hier van 12:00 tot 02:00 borrelen en heerlijk dineren. Op doordeweekse dagen sluit het restaurant om 00:00 zijn deuren. Wil je een keer langskomen met het hele gezin? Dan kunnen de kinderen zich vermaken in de speelhoek terwijl de volwassenen lekker bijkletsen. Organiseer je binnenkort een romantisch avondje uit voor jou en je partner? Ook dan is het Harbour Café de ideale locatie. Geniet van de heerlijke wijn en bestel een grote etagère vol lekkere hapjes. Vergeet niet van tevoren je dinerbon of dinercheque klaar te leggen, zodat je de rekening hiermee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10