Moro

Dinerbon Groningen Moro
Adres
Gedempte Kattendiep 21
9711PL Groningen
Telefoon
050 3603666
Dinerbon Groningen Moro
Dinerbon Groningen Moro

Restaurant Moro is een bijzonder restaurant dat zich bevindt aan het Gedempte Kattendiep in Groningen. Het is een bijzonder restaurant dat direct opvalt door de sfeervolle verlichting die u wanneer het donker wordt al van een afstand kunt waarnemen. U wordt er als het ware door naar het restaurant gelokt waar inderdaad zeer veel sfeer en gezelligheid heerst. U bent bij restaurant Moro met uw dinerbon welkom voor een heerlijk diner in Zuid-Mediterrane stijl. Deze stijl openbaart zich in het eten op de kaart, maar ook zeker in de inrichting van het restaurant. Wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan restaurant Moro is de kans groot dat u een blijvende liefde ontwikkelt voor de Zuid-Mediterrane sfeer en keuken.

Wanneer u met uw dinerbon binnenwandelt bij Moro valt u van de ene culinaire verassing in de andere. De kaart van dit restaurant biedt een overweldigende rijkdom aan verschillende intense maken, geuren en kleuren. Er wordt in de keuken gewerkt met eeuwenoude invloeden van buitenaf uit onder andere Spanje, Noord-Afrika en het Oostelijke Middellandse Zeegebied. Proef bijvoorbeeld van de geroosterde zoete aardappel met vijgen, rode peper en balsamico, of probeer de kiptajine met zoete aardappel, groenten, kikkererwten, kokosmelk en citroengras. Een ander lekker gerecht van het a la carte menu is de frisse salade van flageoletten, komkommer, avocado en feta.

Wilt u graag de Zuid-Mediterrane keuken op zijn allerbest beleven op een mooie plek in het Noordelijke Groningen, dan bent u bij Restaurant Moro helemaal aan het juiste adres. Het team van Moro kijkt er al naar uit om u welkom te mogen heten met uw dinercheque, dus stel uw bezoek vooral niet te lang uit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10