Restaurant Land van Kokanje

Dinerbon Groningen Restaurant Land van Kokanje
Adres
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon
050 318 0622
Dinerbon Groningen Restaurant Land van Kokanje
Dinerbon Groningen Restaurant Land van Kokanje

Restaurant Land van Kokanje is te vinden in het historische centrum van Groningen. Het is ook één van de vele bijzondere restaurants waar u met de Dinerbon terecht kunt! ‘’Het Land van Kokanje’’ is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat ook wel bekend staat als Luilekkerland. Dat is nou ook precies het uitgangspunt van dit restaurant! U kunt hier koffie drinken, lunchen, vergaderen, borrelen, dineren en nog veel meer. Reserveer nu en vergeet uw Dinercheque niet!

U kunt zeven dagen per week bij Restaurant Land van Kokanje terecht tussen 11:00 en 1:00. Op de menukaart vindt u bijzondere gerechten met de allerbeste producten. Probeer bijvoorbeeld één van de gerechten met zalm. De zalm komt in hele zijdes binnen, waarna het eerst 24 uur lang gepekeld wordt en daarna 24 uur gerookt in de rookoven. Dit zorgt voor een unieke smaak! Wat dacht u bijvoorbeeld van gerookte zalm en zeetongrolletjes met gepofte bieten, vanille-olie en een kalfsjus? Ook de vleesliefhebber is met de Dinerbon aan het juiste adres bij Restaurant Land van Kokanje. Bestel dan één van de gerechten met huisgepekelde en gerookte dry aged entrecote. Zo serveren ze onder andere een geroosterde hamburger van entrecote met tomaat-paprikamarmelade. Dat wordt smullen!

Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden aan een overheerlijke lunch bij Restaurant Land van Kokanje. Ook dan kunt u kennis maken met de bijzondere producten die ze in huis hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld een broodje met huisgemaakte filet americain van de entrecote bestellen. Het team van Restaurant Land van Kokanje hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10