Stadscafe Double-A

Dinerbon Groningen Stadscafe Double-A
Adres
Westerkade 18
9718AS Groningen
Telefoon
050 204 1909
Dinerbon Groningen Stadscafe Double-A
Dinerbon Groningen Stadscafe Double-A

Net buiten het drukke winkelgebied ligt in het iets rustigere Westerhaven het hippe Stadscafe Double A. Het café is gevestigd in een mooi oud pand met prachtige staanders en balken aan het plafond. Je bevindt je een stukje terug in de tijd toen Westerhaven nog een echte haven was. Je stapt een stoer, maar sfeervol café binnen om daar een een heerlijke lunch of diner te verorberen. En je gaat er natuurlijk niet op bezoek zonder je Dinerbon mee te nemen.

Of je nu al een middag shoppen in de gezellige stad achter de rug hebt, of je gaat de stad in voor een lekkere hap, je zal vast en zeker een keus kunnen maken op de toegankelijke menukaart. Bij de lunchgerechten heb je keuze uit onder andere baguettes met warme beenham, rundercarpaccio of brie, maar ook uit lekkere tosti's, soep of salades. Besteed je Dinercheque aan een goed gevulde lunch. Maar ook voor een gezellig avondje eten zit je hier op de goede plek. Ga samen voor een gezellige teppanyakiplank, voor de gebakken kabeljauwfilet of het vegetarische 'Groente Tuintje'. Met wie je ook gaat, voor iedereen is er iets voortreffelijks te kiezen.

Ook voor een borrel en een hapje stap je het Stadscafe Double A binnen. Je betaalt ook dan gerust met je Dinercheque. Geniet van een goed glas wijn of een fris biertje met een schaaltje nacho's die jullie samen delen. Mocht je een echte koffieliefhebber zijn, dan mag je een bezoekje aan dit stadscafe niet mislopen. Je hebt maar liefst keuze uit dertien koffie's. Van normale koffies tot een speciale Spanish Coffee en Groninger Coffee. Maak het af met een verse appelgebak.

Ten slotte kan je je Dinerbon inzetten voor één van de arrangementen, zoals een high wine, high tea en beer & bites. Allerlei mogelijkheden dus om je bon zo goed mogelijk in te zetten!

Ben jij fan van de italiaanse keuken? Dan kun je je hart ophalen bij Di Stefano. 

Kom genieten van de meditaraanse keuken!

Natuurlijk kun je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10