't Koetshuys en bar

Dinerbon Groningen 't Koetshuys en bar
Adres
Blekerstraat 22
9718EC Groningen
Telefoon
050 313 0511
Dinerbon Groningen 't Koetshuys en bar
Dinerbon Groningen 't Koetshuys en bar

Het is in eerste instantie misschien even zoeken, maar als je Restaurant ‘t Koetshuys aan de Bleekerstraat 22 in Groningen uiteindelijk hebt gevonden, sluit je het voorgoed in je hart. Het etablissement bevindt zich net buiten het drukke stadscentrum aan een klein horecapleintje en wordt sinds 2018 vol passie gerund door uitbaatster Janieke. Haar doel: uit eten gaan weer écht leuk maken. De inrichting van het restaurant draagt aan het behalen van die doelstelling in elk geval goed mee. Stap je bij ‘t Koetshuys binnen, dan word je ondergedompeld in een warme, authentieke en huiselijke sfeer en zal het personeel er alles aan doen om het je in culinair opzicht naar de zin te maken. Op de dagen dat het Nederlandse weer dat toelaat kun je ook op het terras van ‘t Koetshuys plaatsnemen om in de open lucht te genieten van een hapje en een drankje. Op maandag en dinsdag is het horecabedrijf gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 5 uur ‘s middags tot middernacht terecht.

De dinerkaart van ‘t Koetshuys is geen dik boekwerk met eindeloos veel ingewikkelde keuzes. Uitbaatster Janieke houdt het liever gewoon overzichtelijk en eenvoudig. Wat haar betreft typeert de beperktere keuze juist het feit dat de geserveerde gerechten ook écht lekker zullen zijn en dat je daar tijdens het maken van je keuze dan ook geen moment over hoeft te twijfelen. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om bij ‘t Koetshuys voor een volledig 3-gangenmenu met voor-, hoofd-en nagerecht aan te schuiven. Omdat het restaurant met verse seizoensproducten werkt, wordt de menukaart 6 keer per jaar aangepast. Die wijzigingen zijn reden temeer om regelmatig bij ‘t Koetshuys terug te keren zodat je kunt ervaren op welke manier je smaakpapillen dan weer verwend zullen worden. Naast heerlijke spijzen is deze horecagelegenheid tevens gespecialiseerd in huisgemaakte dranken, waaronder limoncello, kaneeljenever en frambozenlikeur, die ook absoluut het proeven waard zijn.

Is het bij ‘t Koetshuys tijd geworden om je rekening te betalen? Dan kun je daar vanzelfsprekend gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10