Taj Mahal Groningen

Dinerbon Groningen Taj Mahal Groningen
Adres
Veemarktstraat 94
9724GC Groningen
Telefoon
050 3147301
Dinerbon Groningen Taj Mahal Groningen
Dinerbon Groningen Taj Mahal Groningen
Dinerbon Groningen Taj Mahal Groningen
Dinerbon Groningen Taj Mahal Groningen

Restaurant Taj Mahal is al vele jaren een begrip onder Groningers die dol zijn op Indiaans eten. De eetgelegenheid is te vinden aan de Veemarktstraat 94 in Groningen en ziet er van de buitenkant uit als een historisch pandje zoals je dat zo vaak in de binnenstad tegenkomt. Stap je eenmaal binnen, dan worden al je zintuigen getrakteerd op al het goede dat India te bieden heeft. Heerlijke geuren en smaken vermengen zich, terwijl het interieur op talloze fronten accenten vertoont met overduidelijke Indiase links. Taj Mahal is een echt familierestaurant waar je oprecht hartelijk wordt ontvangen en waar het aanwezige personeel echt de tijd neemt om goed naar je persoonlijke wensen te luisteren, zodat daar vanuit de keuken vervolgens culinair naadloos op aangesloten kan worden. Dit Indiase specialiteitenrestaurant is elke maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je er van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Kenners weten het allang. Bij Indiase gerechten ligt de nadruk op harmonie. Het is van groot belang om de achterliggende gedachte van de juiste smaakbalans van elk gerecht te begrijpen en daarom is de aanwezigheid van een echte uit India afkomstige kok in de keuken van Taj Mahal zo ontzettend belangrijk. Op de menukaart tref je de lekkerste gerechten aan die vanuit allerlei verschillende streken in India voor je zijn verzameld. Daarbij is ook rekening gehouden met het feit dat lang niet iedereen van heel erg pittig eten houdt. Geniet je meer van mildere smaken, dan kan het personeel je nauwgezet adviseren over wat in dat geval goede keuzes voor je zouden kunnen zijn. Traditie viert hoogtij bij Taj Mahal, daarom worden alle tandoori gerechten in een authentieke tandoori-oven voor je bereid. De imposante menukaart van het restaurant toont daarnaast ook tal van heerlijke Indiase kip-, lams-, vis en vegetarische gerechten en geeft je keuze uit heel veel verschillende uiterst smakelijke voor-, bij- en nagerechten.

Ook aan een heerlijk avondje Indiaas tafelen komt uiteindelijk een einde. Als het tijd is geworden om de eindafrekening aan Restaurant Taj Mahal te voldoen, dan kun je daarvoor vanzelfsprekend gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10