Grande Pizzeria Ristorante

Dinerbon Leek Grande Pizzeria Ristorante
Adres
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon
0594 696374
Dinerbon Leek Grande Pizzeria Ristorante
Dinerbon Leek Grande Pizzeria Ristorante
Dinerbon Leek Grande Pizzeria Ristorante

Pizza, pasta en meer bij Grande Pizzeria Ristorante in Leek

We zijn allemaal wel opgegroeid met de Italiaanse keuken. Of je nu groot fan bent van vakanties naar Italië of wellicht Italiaans bloed hebt, in alle gevallen ga je vast en zeker genieten van de heerlijke keuken van Grande Pizzeria Ristorante. Authentieke smaken en originele bereidingen staan hier centraal, zodat je zeker weet dat je optimaal gaat genieten met je dinerbon. Om te weten wat je kunt bestellen met je dinerbon, kun je de menukaart op de website alvast bekijken.

Probeer verschillende gerechten uit aan Grande Pizzeria Ristorante

Denk je aan een pizzeria, dan denk je al snel aan vers bereide pizza’s uit de oven. Bij Grande Pizzeria Ristorante heb je met je dinercheque echter de keuze uit nog veel meer Italiaanse gerechten. Naast vele pastagerechten, zoals cannelloni, spaghetti, lasagne en tortellinni, heb je met je dinercheque ook de keuze uit tal van vlees- en visgerechten. Hierdoor is er voor iedere eter en voor jong en oud meer dan genoeg keuze. Uiteraard kan het vriendelijke personeel van dit Italiaanse restaurant je alles vertellen over ieder gerecht en eventueel advies bieden over een bijpassende wijn.

Kom van dinsdag tot en met zondag langs bij Grande Pizzeria Ristorante

Grande Pizzeria Ristorante is van dinsdag tot en met zondag geopend van 16:00 uur tot 21:00 uur. Op donderdag is het restaurant een uurtje later geopend. Kom jij binnenkort een keer langs aan de Piepke 4 in Leek? Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een tafel vrij is, kun je van tevoren even een reservering maken door te bellen naar het restaurant. Hier kun je ook eventuele dieetwensen of een allergie doorgeven waar jij of iemand in je gezelschap mee te maken heeft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10