Restaurant Heerlijkheid

Dinerbon Marum Restaurant Heerlijkheid
Adres
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon
0594 641 111
Dinerbon Marum Restaurant Heerlijkheid
Dinerbon Marum Restaurant Heerlijkheid

In het Groningse Marum, op de centrale locatie tussen Groningen en Drachten, vindt u Restaurant Heerlijkheid. Hier kunt u gezellig en lekker eten in een leuke, ongedwongen sfeer. Laagdrempelig, maar altijd lekker, dat is waar we bij Heerlijkheid ons best voor doen. Vanaf nu kunt u bij ons ook uw dinerbon verzilveren.

Ons vriendelijke team heet u graag welkom in ons restaurant. Bent u een dagje wezen fietsen in de Groningse natuur? Of komt u uit de buurt en wil u wel eens zonder poespas lekker eten? Bij Heerlijkheid kan dat. Schuif aan voor een vullende lunch, bijvoorbeeld een Groninger mostersoep, een absolute streek specialiteit geserveerd met gerookte spekjes en prei. Kies anders voor één van onze rijk belegde broodjes, zoals verscheidene focaccia’s en baquelino’s, onze uitsmijters en omeletten of één van onze tosti’s. Bestel ‘s avonds bij ons een heerlijk drie-gangen menu, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze voor een speciale prijs. Geniet van onze heerlijke soepen, runder carpaccio, fantastische hoofdgerechten als huisgemaakte spare-ribs, gebakken zalm, gegrilde entrecôte, vegetarisch quiche of gebakken schol, en sluit het geheel af met een lekkere ijscoupe of de specialiteit van het huis, Griekse yoghurt met aardbeien in saus. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië. Zo garanderen wij elke dag weer dat wij u alleen het beste voorschotelen.

Kom genieten van onze uitgebreide en gevarieerde kaart en laat u verrassen door onze gerechten, die een combinatie zijn van oud-Hollandse producten en buitenlandse invloeden. Ook met uw dinercheque zien wij u graag verschijnen. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10