Hotel Victoria

Dinerbon Winschoten Hotel Victoria
Adres
Marktplein 6
9671AZ Winschoten
Telefoon
0597 418472
Dinerbon Winschoten Hotel Victoria
Dinerbon Winschoten Hotel Victoria

Gelegen in hartje Winschoten vindt u restaurant Victoria. In een klassieke, sfeervolle setting kunt u hier de liefde en passie van onze koks voor eten terugproeven in uw diner. Aangevuld met een warme en gastvrije service zullen wij er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons in Winschoten kunt u elke avond aanschuiven voor een heerlijk driegangendiner. ‘s Winters kunt u binnen bij onze openhaard genieten en ‘s zomers hebben wij een ruim terras met uitzicht over het sfeervolle Marktplein. Onze menukaart is samengesteld op basis van de verschillende seizoenen en wij bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met verse en biologische producten uit de streek. Onze kaart is een combinatie van klassieke gerechten en creatieve gerechten, maar aan elk gerecht hebben wij een eigen draai gegeven. Verwacht bij ons de lekkerste visgerechten, de sappigste vleesgerechten en allen aangevuld met heerlijke huisgemaakt sauzen en marinades. De omgeving van Winschoten is perfect voor de liefhebbers van fiets- en wandeltochten. Groningen kent prachtige natuurlandschappen en sfeervolle dorpen en steden. Dat maakt ons restaurant en hotel dan ook de perfecte uitvalsbasis voor de toeristen die deze prachtige omgeving willen verkennen.

Wilt u ook sfeervol dineren op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hier met uw dinerbon of dinercheque genieten van verrukkelijke gerechten en gastvrije service. Wij ontvangen u met open armen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10