Restaurant ZK86

Dinerbon Zoutkamp Restaurant ZK86
Adres
Reitdiepskade 1
9974 PJ Zoutkamp
Telefoon
0595 - 402742
Dinerbon Zoutkamp Restaurant ZK86
Dinerbon Zoutkamp Restaurant ZK86

Zoutkamp is een klein plaatsje, gelegen daar waar het riviertje de Lauwers en het Reitdiep in het Lauwersmeer uitmonden. Zoutkamp ligt dan ook op de grens van Friesland en Groningen en is een begrip voor liefhebbers van vis en garnalen. ZK86 is een echt binnenhavenrestaurant, waar u met uw Dinerbon kunt genieten van een fijne lunch of een smakelijk diner, allemaal met fraai uitzicht over het Reitdiep, de authentieke binnenhaven van Zoutkamp. U kunt bij ZK86 genieten van rust, water, de natuur en natuurlijk onze keuken. ZK86 is, net als eeterij De Deurenloods, gevestigd in de voormalige Deurenloods, waar de sluisdeuren werden onderhouden. In en rondom het pand zijn nog een aantal prachtige details uit die tijd te ontwaren. Een restaurant in een historisch pand!

Wij voeren een eerlijke keuken, die gebaseerd is op vakmanschip en gevarieerde gerechten. Ook als u niet van zeevruchten houdt kunt u prima terecht bij ZK86. Hoewel, onze vis komt wel vers van de visafslag bij Lauwersoog, dus visliefhebbers zitten sowieso gebakken. Niet getreurd als u niet van vis houdt. We maken bijvoorbeeld ook heerlijke vleesgerechten met producten die afkomstig zijn van de lokale slager. Wij houden het namelijk graag lokaal! Wij proberen in onze keuken dan ook zo veel mogelijk, liefst uitsluitend, te werken met eerlijke producten uit de regio. Ook vinden wij het heerlijk om te koken met mooie seizoensgebonden producten. De eigenheid en de identiteit van onze keuken zit hem dan ook in de details.

Kom met uw Dinercheque genieten van een heerlijk diner op een prachtige en unieke locatie bij ZK86. Wij hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10