Revan Pera

Dinerbon Hoofddorp Revan Pera
Adres
Concourslaan 16
2132DK Hoofddorp
Telefoon
023 8880955
Dinerbon Hoofddorp Revan Pera
Dinerbon Hoofddorp Revan Pera

Revan Pera is een Turks specialiteitenrestaurant dat te vinden is aan de Concourslaan 16 in het winkelhart van Hoofddorp. Het etablissement is voorzien van een opvallend strakke, moderne en toch ook kleurige inrichting, wat bij elkaar zorgt voor een frisse ambiance waar je gegarandeerd met plezier iets eet en drinkt. In tegenstelling tot het moderne interieur heeft men er in deze eetgelegenheid voor wat betreft het menuaanbod juist in veel gevallen voor gekozen om gasten kennis te laten maken met de eeuwenoude tradities van de Ottomaanse keukens uit Anatolië en Mesopotamië, waardoor deze eetgelegenheid je een aanmerkelijk breder Turks smaakpalet kan bieden dan de meeste andere soortgelijke restaurants in de regio. Reyan Pera is iedere dinsdag gesloten. Op maandag, woensdag, donderdag en zondag kun je er van 3 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts met je dinerbon of dinercheque terecht en op vrijdag en zaterdag van 3 uur ‘s middags tot 3 uur ‘s nachts.

Ga je bij dit restaurant uit eten, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om er van een uitgebreid meergangendiner te genieten. Je kunt er a la carte onder meer kiezen voor cacik (Turkse yoghurt met kruiden) of sigara boregi (filodeeg gevuld met fetakaas, peterselie en dille) als respectievelijk koud of warm voorgerecht. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt Revan Pera je onder meer keuze uit verschillende soorten typische Turkse pizza, maar je kunt er ook voor een van de overheerlijke grillgerechten of mixschotels gaan. Omdat lang niet iedereen graag vlees of vis eet prijken er op de menukaart van dit restaurant ook een heleboel verschillende vegetarische lekkernijen. Je kunt je Turkse eetfestijn smakelijk afsluiten met een van de traditionele nagerechten, zoals kadayif, kunefe of sutlac. Ook als je meer een liefhebber bent van bekendere Turkse smaken ben je bij Revan Pera gewoon aan het juiste adres, want je kunt er desgewenst ook van een broodje doner of shoarma smikkelen en er een kapsalon met kip, kalf, shoarma of falafel bestellen.

Heb je je buik gevuld met een aantal van de Turkse lekkernijen die Revan Pera je te bieden heeft en wordt het tijd om daarvoor de rekening te betalen, dan kun je daar uiteraard gewoon het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10