Effe in 't Dorp

Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Adres
Loopuytpark 10
1787AE Julianadorp
Telefoon
0223 646615
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp

eFFe in ’t Dorp staat voor: Streven naar de ultieme beleving van gastvrijheid en culinair genieten in het inspirerende hart van Julianadorp.

Graag nodigen wij u uit in onze warme ambiance waar we u in een ongedwongen sfeer laten genieten van onze gastvrijheid en culinaire creaties.
Gelegen aan het karakteristieke zonnige Loopuytpark is Restaurant eFFe in ’t Dorp gevestigd in het van oudsher bekend staande pand Prins Hendrik. De plek waar vroeger de bewoners samen kwamen om een biljartje te leggen of een biertje te drinken.

eFFe in ’t Dorp is de plek voor elke afspraak. Gezellig privé of zakelijk, kunt u bij ons genieten van een koffie tot wijn. Mooie eerlijke en smaakvolle gerechten zijn met zorg uitgekozen voor een lunch of uitgebreid diner.

Uniek en zeer smaakvol is dat er in onze keuken gewerkt wordt met een Black Bastard bbq hierdoor krijgen onze gerechten die mooie specifieke smaak en laten we de mooie producten voor u nog meer tot hun recht komen en dat voor een beleving die totaal en compleet is.
Ook bieden wij diverse belevenissen zoals onze high-tea, high wine of beer. En hebben we diverse thema avonden per jaar.

Voor de zakelijke mannen en vrouwen hebben wij onze speciale business lunch voor 2 personen bestaande uit twee heerlijke frisse gerechten en twee glazen bijpassende wijn, afsluitend met een mooie kop koffie die door onze barista voor u wordt bereid.

Wij verwelkomen u heel graag met uw dinercheque of dinerbon!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews