Effe in 't Dorp

Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Adres
Loopuytpark 10
1787 AE Julianadorp
Telefoon
0223 646615
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp
Dinerbon Julianadorp Effe in 't Dorp

Bevind je je in of om het Noord-Hollandse Julianadorp en heb je zin in een smakelijk hapje en drankje, dan ben je bij Effe in ‘t Dorp aan het juiste adres. Je treft deze eetgelegenheid aan in het karakteristieke witte Prins Hendrik-pand aan het Looptuynpark 10. Het etablissement is op een erg gezellige manier ingericht en je wordt er bediend door uiterst vriendelijk en attent personeel. Wil je op dagen dat het in Nederland mooi weer is lekker buiten van een hapje en een drankje genieten, dan tref je het, want dit horecabedrijf beschikt over een royaal, van de straat afgeschermd terras. Effe in ‘t Dorp is elke dag van de week geopend. Je kunt er vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinercheque of dinerbon terecht. Dineren is er vanaf 5 uur ‘s middags mogelijk.

Voor de bereiding van het culinaire aanbod maakt deze eetgelegenheid uitsluitend gebruik van (h)eerlijke dagverse ingrediënten, zodat je er gegarandeerd van een pure en overheerlijke smaakbeleving kunt genieten. Effe in ‘t Dorp is daarnaast ook de trotse bezitter van een Black Basterd barbecue waarop tal van gerechten worden bereid zodat het uiteindelijk aan je geserveerde eindresultaat een heerlijke, specifieke smaak krijgt. Uiteraard serveert dit horecabedrijf je rond lunchtijd ook graag lunchklassiekers, zoals soepen, tosti’s, clubsandwiches, salades en eiergerechten. Heb je rond het middaguur al grote trek, dan is het ookmogelijk om een van de plate-gerechten met vlees of vis te bestellen. Kinderen kunnen er smikkelen van pannenkoeken of patat met een snack. Voor wat betreft het diner pakt de chef-kok van dit etablissement onder meer uit met – naar eigen zeggen – de lekkerste spareribs van Julianadorp en in roomboter gebakken zeetong als hoofdgerecht. Daarnaast biedt deze eetgelegenheid een aantal andere culinaire concepten, zoals de Effe Tapasplank met diverse smakelijke warme en koude gerechtjes en de 3-gangenproeverij waarbij 3 voorgerechtjes, 3 hoofdgerechtjes en 3 nagerechtjes aan je worden geserveerd.

Het fijne van smikkelen bij Effe in ‘t Dorp is dat deze eetgelegenheid officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zodat je er aan het einde van je aangename verblijf zonder problemen het beschikbare saldo kunt benutten voor het afrekenen van al je genuttigde consumpties.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10