Klaas Culinair

Dinerbon  Klaas Culinair
Adres
Telefoon
06 23074792
Dinerbon  Klaas Culinair

Klaas Culinair, uw kok aan huis, staat klaar om een heerlijk diner bij u thuis te bereiden of een walking dinner op locatie te verzorgen. U hoeft helemaal niets te doen. Chef Klaas regelt alles voor uw thuisdiner, van de boodschappen tot de afwas, en zelfs de aankleding van de tafel met prachtig linnen, servetten, servies, bloemen en kandelaars. Klaas is beschikbaar als thuiskok voor diverse gelegenheden, zoals huwelijksdiners, familiefeesten, bedrijfsuitjes of een speciaal 21-diner.

Of u nu in Drenthe woont, in Amsterdam, Utrecht, Bilthoven, Zeist, Rotterdam, Hilversum, Blaricum, Bussum, Baarn, Soest, Laren, Huissen, Naarden, Den Haag of ergens anders in Nederland, wij koken door het hele land. U kunt dus overal genieten van een heerlijk thuisdiner met een professionele kok aan huis.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een thuisdiner, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een smaakvolle en zorgeloze culinaire ervaring in uw eigen huis.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10