Také Sushi

Dinerbon Beek Také Sushi
Adres
Markt 1
6191JG Beek
Telefoon
043 3112600
Dinerbon Beek Také Sushi
Dinerbon Beek Také Sushi
Dinerbon Beek Také Sushi

Welkom bij Také Sushi. Een gezellig en vrolijk restaurant waar u vriendelijk wordt onthaald. De combinatie van de kleur groen met zwart geeft een bijzondere en een fijne sfeer. De bediening van het restaurant is ook heel behulpzaam. Zij helpen u heel graag met al uw vragen en wensen en staan dan ook uw gehele bezoek voor u klaar! U kunt hier dus gerust met uw dinerbon heen! Ook voor degene de in een rolstoel zitten is het restaurant toegankelijk! U kunt dus echt iedereen meenemen die u wilt. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00 uur. De keuken is geopend tot 21:00 uur.

Iedereen kan gerust bij Také Sushi terecht. Of u nu van vis houdt of liever vlees eet, het kan allemaal! Ook voor vegetariërs is er genoeg lekkers in huis! Op de lopende band die door het restaurant loopt kunt u onder andere vers bereide sushi en Asian fondue pakken. U kunt zich hier helemaal laten verassen in ruil voor uw dinercheque! Eet bijvoorbeeld een heerlijke Chinese Szechuan, Nigiri Ebi, Maki Sake, Sakamaki TomTom, Maki Takuan of Sakamaki Kampung. De gerechten worden iedere dag vers bereid om zo de kwaliteit van het eten hoog te houden. U zult dit dan ook zeker terug proeven bij elk gerecht dat u eet!

Als u echt van genieten houdt en graag eens iets anders eet dan bijvoorbeeld een biefstuk, dan bent u bij Také Sushi aan het juiste adres! Kom dus snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10