Restaurant Kasteel Elsloo

Dinerbon Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo
Adres
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon
046 - 437 76 66
Dinerbon Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo
Dinerbon Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo
Dinerbon Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo
Dinerbon Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo

Een bijzondere plek om uw Dinerbon te besteden is Kasteel Elsloo in het gezellige Zuid-Limburg. Meer dan 25 jaar geleden bliezen Fanny en Jo Meijers het kasteel een nieuw leven in, door een hotel en restaurant te openen. Tegenwoordig kunnen gasten hier zeven dagen per week terecht voor een culinair hoogstaande lunch of diner. Er is van alles mogelijk! U kunt er ook met uw Dinerbon betalen.

Met pure smaken en verse ingrediënten richten de chefs van Kasteel Elsloo zich op de Frans-Mediterrane keuken. De dinerkaart wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Ze gebruiken alleen het lekkerste, het beste en het gezondste wat de jaargetijden te bieden hebben. Proef het zelf met uw Dinercheque. Voor slechts €36 krijgt u een keuzemenu van drie gangen, waarbij u altijd kunt kiezen uit vlees of vis. Wilt u liever gebakken zeeduivel met risotto of gegrilde diamanthaas van Iers rund? Wat een dilemma! Het is ook mogelijk om een proeverij van vier, vijf of zes gangen te bestellen. Dan krijgt u een feestelijk verassingsmenu. Zoek een mooi glas wijn uit van de indrukwekkende wijnkaart of laat u adviseren door de sommelier. Bij Kasteel Elsloo krijgt iedereen een koninklijke behandeling.

Voordat u met uw Dinercheque gaat eten bij Kasteel Elsloo is het aan te raden om de omgeving te verkennen. Maak een wandeling door de prachtige kasteeltuin en de botanische tuin met haar unieke flora en fauna. U stapt ook zo het Bunderbos in voor een korte of stevige wandeling. Geniet van de rust en de ruimte!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10