Danas

Dinerbon Geleen Danas
Adres
Rijksweg Centrum 4
6161EE Geleen
Telefoon
046 4752754
Dinerbon Geleen Danas
Dinerbon Geleen Danas

In het centrum van het Limburgse Geleen kunt u kennis maken met de veelzijdige Zuid-Amerikaanse keuken. Bij Restaurant Danas waant u zich met een vingerknip in een zonnige kustplaats op een zwoele zomeravond. Dit is dus een leuke gelegenheid om uw Dinerbon te besteden. Zowel vaste gasten als toeristen komen hier graag om uitgebreid te eten en drinken en om gezellig samen te zijn. Ook u bent van harte welkom bij Danas op maandag tot en met zondag tot 21:00. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

De menukaart van Restaurant Danas wordt zowel beïnvloed door de Argentijnse, de Mexicaanse, als de Amerikaanse keuken. Alle gerechten worden bereid met verse en eerlijke ingrediënten met een heerlijke uitgesproken smaak. Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinerbon! Er is van alles mogelijk bij Danas. Zo kunt u voor een vaste prijs onbeperkt tapas eten en allemaal verschillende hapjes proberen. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen. Voorbeelden van hoofdgerechten zijn rumpsteak, pulled pork burger, BBQ quesadillas en een combo van scampi’s en inktvisringen. De vegetariërs kunnen onder andere een tortillawrap met gegrilde groenten bestellen. Zo kan iedereen genieten van de perfecte avond uit! Vergeet niet dat u ook gewoon met uw Dinercheque kunt betalen.

Kijk ook eens op de website van Danas, want ze bieden diverse acties aan. Zo zijn voorgerechten op donderdag de helft van de prijs, kunt u elke maandag en dinsdag onbeperkt spareribs eten en zijn cocktails op vrijdag slechts €5. Deze zijn niet kant en klaar, maar worden ter plekke voor u geschud. Proost!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10