Cafe De Kromme Toeter

Dinerbon Heerlen Cafe De Kromme Toeter
Adres
Pancratiusplein 55
6411JZ Heerlen
Telefoon
045 571 93 98
Dinerbon Heerlen Cafe De Kromme Toeter
Dinerbon Heerlen Cafe De Kromme Toeter
Dinerbon Heerlen Cafe De Kromme Toeter

Op zoek naar een leuke en laagdrempelige bestedingsmogelijkheid voor uw Dinerbon? Ga dan eens langs bij Café de Kromme Toeter in het Limburgse Heerlen. In dit café is iedereen welkom en voelt u zich meteen thuis! Geniet van een lekker ontbijt, uitgebreide lunch, sfeervol diner of kom in het weekend gezellig borrelen tot in de late uurtjes.

In Café de Kromme Toeter eet u tegen een betaalbare prijs. Al voor 5,75 euro geniet u van een uitgebreid ontbijt met een sneetje brood, stokbroodje, cake, ham, kaas, jam, spek, ei en een koffie, thee of jus d’orange. En wat dacht u van een traditionele uitsmijter met ham en kaas als lunch in ruil voor uw Dinercheque? Of gaat u liever voor een broodje met gerookte zalm, roomkaas en rucola? Ook ’s avonds is er een ruim aanbod aan heerlijke vlees- en visgerechten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een originele ‘toeterschotel’, zoals een satéschotel, varkenshaas met stroganoffsaus of biefstuk met pepersaus. Uiteraard krijgt u daar frietjes en sla bij! Vergeet ook niet de uitgebreide drankenkaart te vragen, want de keuze is reuze! Er staan niet alleen heerlijke bieren, maar ook lekkere cocktails, wijnen en sterke drank. Als dat geen feestje is!

U vindt Café de Kromme Toeter in het centrum van Heerlen aan het Pancratiusplein 55. De keuken is elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Kom gezellig langs en vergeet uw Dinercheque of Dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10