Gossimijne Horst

Dinerbon Horst Gossimijne Horst
Adres
Wilhelminaplein 11
5961ES Horst
Telefoon
077 2031010
Dinerbon Horst Gossimijne Horst
Dinerbon Horst Gossimijne Horst
Dinerbon Horst Gossimijne Horst

Bent u op zoek naar de perfecte plek om met uw familie of vrienden te eten? Zoek dan niet verder. Bij Bistro Gossimijne in Horst bent u aan het juiste adres. Onze diverse kaart heeft voor ieder wat wils in een gezellige, warme ambiance. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Kom uw culinaire blik verruimen met onze verrassende gerechten. Onze menukaart wordt regelmatig ververst en er wordt altijd rekening gehouden met specialiteiten van het seizoen. Naast verrassende gerechten kunt u bij ons ook rekenen op echte bistro klassiekers zoals een steak of heerlijk vispotje. Ook kunnen wij u onze specials aanbevelen. Deze specials worden regelmatig vernieuwd en worden altijd bereid met dagverse ingredienten uit de streek. Laat u verrassen met onze surprise mixed grill of de scampies van de grill. Deze gerechten maken onze koks met veel liefde en passie voor u klaar. Mocht u nou last hebben van keuzestress door al het lekkers op onze kaart hebben wij een oplossing voor u. Kies voor de unlimited kaart en bestel elke ronde twee kleine porties van onze gerechten. Zo kunt u van alles wat meekrijgen.

Hebben wij u al over gehaald? Kom dan snel langs bij Bistro Gossimijne in Horst met uw dinerbon of dinercheque en beleef een bourgondische avond uit.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10