In D'n Awwe Herberg

Dinerbon Maastricht In D'n Awwe Herberg
Adres
Papenweg
34 Maastricht
Telefoon
043 8528169
Dinerbon Maastricht In D'n Awwe Herberg
Dinerbon Maastricht In D'n Awwe Herberg

Kies uit 9 verschillende ontbijten bij In D'n Awwe Herberg in Maastricht

D'n Awwe Herberg in Maastricht staat bekend om de overheerlijke ontbijtjes. Kom je binnenkort met jouw dinerbon een van de 9 verschillende ontbijten uitproberen? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een New York , Vital, Frans, Wellness en een stevig en goed ontbijt. Ideaal als je jouw citytrip vol energie wilt beginnen of met vrienden, vriendinnen of familie je dag in het zuiden van het land goed wilt starten. Kom je met je dinerbon binnenkort een keer langs bij In D'n Awwe Herberg in Maastricht?

Een gevarieerde lunch- en avondkaart bij In D'n Awwe Herberg in Maastricht

Bij In D'n Awwe Herberg in Maastricht kun je ook uitstekend terecht voor een gevarieerde lunch- en avondkaart. Je hebt de keuze uit diverse traditionele streekgerechten en aparte gerechten. Je profiteert met de dinercheque van een zeer vriendelijke prijs en je geniet van een ambachtelijk ambiance in een gezellige herbergsfeer. Voor zowel de jonge eters als de oudere eters is er meer dan genoeg keuze bij In D'n Awwe Herberg in Maastricht. Met hoeveel personen wil je graag een keer langskomen in de herberg? Voor zowel grote groepen als kleine gezelschappen is er altijd en gepaste tafel te reserveren.

Kom van woensdag tot en met zondag langs van In D'n Awwe Herberg in Maastricht

In D'n Awwe Herberg in Maastricht is van woensdag tot en met zondag voor je geopend. Op woensdag en donderdag is de keuken van In D'n Awwe Herberg in Maastricht geopend tussen 10:00 uur - 20:30 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur - 21:30 uur en op zondag van 10:00 uur - 23:00 uur. Wanneer kom je graag een keertje langs in Maastricht met de dinercheque?

 

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10