Les 3 Seaux

Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Adres
Bassinkade 11
6211AL Maastricht
Telefoon
043 321 2038
Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux

Bij Les 3 Seaux (‘’De Drie Emmers’’) kun u genieten van de beste smaken van de zee! Traditie en vernieuwing komen samen in dit sfeervolle restaurant aan het Bassin, de historische binnenhaven van Maastricht. Als u de Dinerbon hier komt verzilveren, kunt u zich laten verzorgen met een heerlijke lunch, snelle eenvoudige maaltijd of uitgebreid diner. Iedereen wordt hier hartelijk ontvangen! Ga lekker zitten op het royale terras aan het water en waan uzelf in een charmant plaatsje aan de Franse zuidkust.

Les 3 Seaux is dagelijks geopend tot een uurtje of 22:00. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier heerlijk dineren. De echte visliefhebber is hier aan het goede adres! Ze kunnen met recht trots zijn op het aanbod aan oesters. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de overheerlijke Zeeuwse oesters. Deze zijn een echte delicatesse! Les 3 Seaux heeft ook diverse kreeftgerechten op de menukaart staan. Wat dacht u van een hele gegrilde kreeft met knoflooksaus? Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van een luxe visspecialiteit. Overigens hebben ze ook een aantal vleesgerechten op de kaart staan zoals rib eye en hertenfilet. Uiteraard spelen de seizoenen ook een rol bij het aanbod.

Wilt u echt weer eens uitgebreid dineren met uw partner of vrienden? Dan is het driegangenmenu van Les 3 Seaux wellicht iets voor u. Dit is een regelmatig wisselend keuzemenu, naar inspiratie van de chef en de seizoenen. Een voorbeeld is een menu met een garnalencocktail, scholfilet met mosterdsaus en een dame blanche. Dit is een leuke manier om uw Dinercheque te besteden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10