Gossimijne Meijel

Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Adres
Raadhuisplein 1
5768 AR Meijel
Telefoon
(077) 720 1707
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel

Gossimijne is een keten van verschillende bistro's, verspreid over heel Limburg. Hier kun je met je Dinerbon genieten van luxe en minder luxe gerechten tijdens de lunch of het diner. Verder zijn er diverse arrangementen te bestellen en kun je ook je bestelling plaatsen om de Gossimijne gerechten thuis te proeven. Het bijzondere bij Gossimijne is dat er drie VR ruimtes zijn. VR staat voor virtual reality, waarbij je je volledig kunt onderdompelen in een film, een racegame of een ander VR spel. Het is ook mogelijk om je Dinercheque in te zetten voor een arrangement, waarbij je gebruik maakt van een VR ruimte en daarna lekker gaat eten.

Kom ook lunchen bij Gossimijne

Je kunt bij Gossimijne met je Dinerbon terecht voor zowel de lunch als het diner. Voor de lunch krijg je een uitgebreide lunchkaart waarbij je kunt kiezen uit een keur aan lunchgerechten met voorgerechtjes, hoofdgerechtjes, soepjes en toetjes. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit een keuzemenu voor een vaste prijs. Dit kan een 2-gangen lunchmenu zijn, maar ook een 3-gangen of 5-gangen lunchmenu. Daarnaast kun je ook kiezen uit de uitgebreide a la carte lunchkaart. Je kunt je tijdens de lunch bij Gossimijne zeker goed vol eten. De lunchkaart kent ook nog een gedeelte met kleine hapjes voor bij de borrel. Heb je dus geen zin in een lunch, drink dan een lekker drankje of een kop koffie met een hapje.

Dineren bij Gossimijne

Wat ga je bij Gossimijne eten voor het diner? Daarbij kun je kiezen uit de 'Unlimited proeverij' of a la carte. Bij de unlimited proeverij kies je voor een vaste prijs een vast menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Hierbij heb je een grote keuze uit veel verschillende gerechten. Wil je toch liever a la carte eten, dan is daar een aparte kaart voor. Dan kies je ook je voorgerecht, je hoofdgerecht en dessert, maar betaal je al dan niet met je Dinercheque per gerecht. Maar ook op de a la carte kaart staat een vaststaande menu voor een vaste prijs. Dit is een 3-gangenmenu. Wil je online bestellen en afhalen om thuis te eten? Dat kan namelijk ook heel gemakkelijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10