Grand Café Pimpernel

Dinerbon Posterholt  Grand Café Pimpernel
Adres
Zwembadweg 1
6061 EZ Posterholt
Telefoon
0475 404329
Dinerbon Posterholt  Grand Café Pimpernel
Dinerbon Posterholt  Grand Café Pimpernel
Dinerbon Posterholt  Grand Café Pimpernel

De authentieke bourgondische keuken, daar draait het om bij  Grand Café Pimpernel in Posterholt. Dit gezellige restaurant is echt op gericht op lekker te genieten, uit te rusten en te ontspannen. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige omringende natuur. En wat is er nou lekkerder dan na zo’n inspannende activiteit lekker onderuit zakken en u heerlijke gerechten laten voorschotelen? Niks, toch? Klinkt u dit als muziek in de oren? Kom dan een keer langs bij Brasserie Timber’s Aerwinkel en laat u heerlijk in de watten leggen door het behulpzame en gastvrije personeel.

 

Of u nu komt voor een kop koffie met en lekker stuk Limburgse vlaai, een uitgebreide lunch of een intiem diner, alles is mogelijk bij Grand Café Pimpernel! En u kunt hier bovendien ook gebruik maken van uw  Dinerbon of dinnercheque. Qua gerechten moet u bij dit restaurant denken aan bijvoorbeeld een voorgerecht van een Carpaccio van runderlende, met parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise, of bijvoorbeeld een heerlijke huisgemaakte tomatensoep. Voor uw hoofdgerecht kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een lekker cheesy balck angus burger, met cheddar, bacon en salsa saus, of een heerlijke vegetarische risotto met spinazie en bospaddenstoelen.

 

Bent u dus in de buurt van Posterholt om lekker te wandelen of fietsen bijvoorbeeld, en heeft u zin om eens lekker onderuit te zakken en te genieten van een lekker drankje of hapje? Houdt u van een huiselijke sfeer en echte gastvrijheid? Kom dan zeker even binnen bij  Grand Café Pimpernel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10