Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Dinerbon Roermond Eet- en Koffiehuis de Kiosk
Adres
Sint Christoffelstraat
6041JS Roermond
Telefoon
0475 330594
Dinerbon Roermond Eet- en Koffiehuis de Kiosk
Dinerbon Roermond Eet- en Koffiehuis de Kiosk
Dinerbon Roermond Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Combineer een dagje uit in Roermond met een bezoek aan Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Eet- en Koffiehuis de Kiosk leent zich uitstekend voor een dagje uit in Roermond. Het restaurant is gevestigd in het centrum van de stad, niet ver van het Munsterplein en behoort tot een van de punten in Nederland waar je kunt betalen met je dinercheque. Dit is een van de mooiste en leukste pleinen in de stad. Geniet van koffie en thee, een goede lunch of een lekker diner en neem plaats in het restaurant of op het terras. Je hebt de keuze uit een uitgebreide kaart, op het krijtbord heb je ook nog eens de keuze uit diverse aanbiedingen en wisselende (seizoens)gerechten en dankzij de gratis WiFi kun je ook voor zakelijke doeleinden terecht bij Eet- en Koffiehuis de Kiosk.

Geniet van vers afgebakken brood bij Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Wist je dat Eet- en Koffiehuis de Kiosk het brood iedere dag vers afbakt? En dat proef je! Alle overige ingrediënten worden ook iedere dag vers aangeleverd en bij goed weer geniet je met de dinerbon buiten op het voor terras of op het terras in de rustige binnentuin. de keuken is erg veelzijdige en er wordt door Eet- en Koffiehuis de Kiosk iedere dag dan ook een breed scala aan gerechten geserveerd. Creativiteit, kwaliteit en een goede prijs vormen altijd het uitgangspunt, zodat je zeker weet dat je met de dinercheque hier helemaal goed zit.

Boek met de dinerbon een goed verzorgde High Tea bij Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Een High Tea is vandaag de dag nog steeds trendy en hip. Het team van Eet- en Koffiehuis de Kiosk verzorgd dit maar al te graag voor je. In een leuke en ongedwongen sfeer geniet je van diverse zoete hapjes, uiteraard met de grootste zorg en met veel liefde voor je gemaakt. Om jezelf te verzekeren van een tafeltje, is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10