Bistro de Brenkberg

Dinerbon Schinveld Bistro de Brenkberg
Adres
Bouwbergstraat 126
6451GR Schinveld
Dinerbon Schinveld Bistro de Brenkberg
Dinerbon Schinveld Bistro de Brenkberg

Wanneer u ooit in Zuid-Limburg bent, sla dan zeker Bistro de Brenkberg in Schinveld niet over om lekker te gaan eten of drinken. Schinveld is een dorp gelegen aan de Duitse grens, ongeveer tussen Heerlen en Sittard in. In de buurt is genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld de mooie natuur, waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen, of maak een uitstapje naar Duitsland. Als u trek begint te krijgen, strijk dan neer bij het gezellige familierestaurant Bistro de Brenkberg.

Op elk moment van de dag kunt u bij Bistro de Brenkberg terecht. Er wordt ontbijt, lunch en diner aangeboden. Bij het ontbijt kunt u kiezen uit een ‘normaal’ ontbijt, of een ‘verwen’ of ‘luxe’ ontbijt. Hierbij kunt u denken aan een eitje, kopjes koffie of thee, broodjes, zoet en hartig beleg en jus d’orange. Bij de lunch is te kiezen uit verschillende lunchmenu’s. Elk menu is net iets anders. Zo is er de Lungo lunch met soep, een belegd broodje en een salade, maar er zijn ook veel uitgebreidere menu’s te kiezen. Bij het diner is er weer keuze uit verschillende menu’s. Dit zijn menu’s met 3 of 4 gangen. Binnen deze menu’s is het hoofdgerecht en het nagerecht zelf te kiezen, het voorgerecht is soep.

Wat bijzonder is aan Bistro de Brenkberg is dat zij ook lunch of diner aanbieden in combinatie met activiteiten. Naast lunch en diner is het ook mogelijk om de activiteiten te combineren met een picknick, barbecue of een high tea. Bij de activiteiten kunt u bijvoorbeeld denken aan een tocht door de natuur: te koets, te paard of gewoon te voet. Bovendien zijn er sportieve activiteiten, zoals beachvolleybal, klootschieten of jeu de boules. Er is dus voor ieder wat wils.

Op zondag is Bistro de Brenkberg geopend van 10:00 tot 20:00. Om de bistro op een andere dag te bezoeken, kunt u reserveren met een groep vanaf 8 personen. Er wordt dan een speciaal aanbod voor u samengesteld. Verder kunt u hier ook uw dinerbon of dinercheque inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10