Restaurant de Raadskelder (RESERVEREN)

Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder (RESERVEREN)
Adres
Koningin Julianaplein 49
6291 AR Vaals
Telefoon
043 407 3639
Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder (RESERVEREN)
Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder (RESERVEREN)
Dinerbon Vaals Restaurant de Raadskelder (RESERVEREN)

Let op: van tevoren reserveren. Graag vermelden dat u wilt betalen met Diner Cadeau. Op feest- en zaterdagen accepteren wij de kaart niet.

Restaurant de Raadskelder is al geruime tijd een begrip in Vaals en omstreken. Een bezoek aan ons restaurant met uw Dinerbon betekent iedere keer weer een verrassende ervaring. Zoals de naam doet vermoeden is ons restaurant gevestigd in een kelder, die wij op zeer sfeervolle en knusse wijze hebben ingericht. Onze chef-kok Hans Moonen wil u dan ook op ontspannen wijze laten genieten van spannende en verrassende gerechten die vaak passen bij het seizoen. Met uw Dinercadeaubon kunt u bij ons terecht voor een aangename lunch of een smakelijk diner. Of kom langs bij één van onze thema-avonden. Onze Tapas & Wijn avond is hier een vast onderdeel van. Maandelijks laten wij u kennismaken met een diverse reeks Spaanse gerechtjes, verwerkt in een 5-gangendiner. Geniet ondertussen van een heerlijke Spaanse wijn!

In onze keuken werken wij met een aantal prachtige, ambachtelijke producten. Zo is ons rundvlees afkomstig van Blanc Blue Belge-runderen en is het op eerlijke en ambachtelijke wijze bereid. Onze forellen komen uit het mooie dorpje Mechelen, uit de visvijvers van de familie Duijsings en onze Valdieu kaas komt uit de abdij van Val-Dieu. Dit is slechts een klein greep uit vele voorbeelden! Wij houden bijzonder veel van lokaal geproduceerde ingrediënten en dat proeft u ook. Wij hebben ongetwijfeld voor iedereen wat heerlijks en verrassends op de dinerkaart staan. Probeer bijvoorbeeld het ´Geulwonder´ als voorgerecht, bestaande uit een heerlijke Limburgse gerookte forel op een bedje van salade. Als hoofdgerecht kunt u kiezen voor ´Het vlees is zwak´ een grillteller voor meatlovers. Geen inspiratie? Kies voor ons 3-gangendiner of ons verrassingsmenu.

Kom met uw Diner Cadeau Dinercheque gezellig bij ons dineren. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10