Gossimijne Venray

Dinerbon Venray Gossimijne Venray
Adres
Schoolstraat 11
5801 BN Venray
Telefoon
0478 501210
Dinerbon Venray Gossimijne Venray
Dinerbon Venray Gossimijne Venray
Dinerbon Venray Gossimijne Venray

Heerlijk tafelen met familie of vrienden? Kom gezellig langs bij Bistro Gossimijne in Venray. Door onze uitgebreide en verrassende kaart is ons restaurant perfect geschikt voor mensen met verschillende voorkeuren. En u kunt hier ook nog eens terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Bistro Gossimijne in Venray is de plek voor elke bourgondische genieter. Geniet van perfect gebakken vlees, vers vis en een bijpassend wijntje terwijl een gezellige tijd heeft aan tafel. Daarbij zijn al onze gerechten ook in een XXL formaat te krijgen voor de bourgondier met grote trek. Wij snappen natuurlijk dat er bij ons zoveel keuze is uit lekkere gerechten dat u even niet meer weet wat u moet kiezen. Ook hiermee helpen wij u uit de brand met ons Unlimited-menu. Hier kunt u per ronde twee heerlijke gerechtjes uitkiezen en heeft u een complete smaakbeleving. Kortom, er is voor ieder wat wils. Of u nou grote trek heeft of kleine trek, last heeft van keuzestress of vastberaden bent, wij helpen u maar al te graag.

Bij een bistro draait het om goed eten, gezellig tafelen en dat onder het genot van een lekker wijntje of speciaalbiertje. En dit is wat u krijgt bij een gezellige avond dineren bij ons in Venray. U kunt hier met uw dinerbon of dinercheque een echte bourgondische ervaring krijgen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10