De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)

Dinerbon Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Adres
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Telefoon
0495 740000
Dinerbon Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Dinerbon Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)
Dinerbon Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)

Kom voor een lunch, diner of een kopje koffie langs bij De Stadskantien

De Stadskantien is gevestigd in het oude en fraaie gemeentehuis van Weert. Hierdoor is dit restaurant erg eenvoudig te bereiken en je geniet in een ongedwongen sfeer van het bourgondische Noord-Limburg. Kom je een keer langs voor een lunch, diner of een kopje koffie met een stukje gebak? Al het gebak is huisgemaakt, en dat proef je direct vanaf de eerste hap! Of je nu even snel een lekker hapje wilt eten of een avondje uit wilt gaan, bij De Stadskantien is het mogelijk! Je bent van harte welkom aan de Beekstraat 54 in Weert!

Maak kennis met het concept Tafeltje vol van De Stadskantien

Met je dinerbon kun je kennismaken met het concept Tafeltje vol van De Stadskantien. Tijdens dit concept krijg je een tafel vol met lekkere gerechten. Zo kun je op een laagdrempelige manier de volledige kaart leren kennen met je dinerbon. Ideaal als je uit eten gaat met vrienden, vriendinnen, collega’s of gezellig met je partner. Het restaurant is van maandag tot en met woensdag geopend van 10:00 uur tot 17.30 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Welke gerechten van De Stadskantien wil jij een keer uitproberen met je dinercheque?

Bij De Stadskantien is er voor ieder wat wils! Ga voor een koffie-to-go, een goed verzorgde lunch, een verleidelijke ‘special’, een verwarmend soepje of een knapperige salade. Alle gerechten die je kunt bestellen met je dinercheque zijn vers, huisgemaakt en (h)eerlijk. Pure ingrediënten in bijzondere combinaties, dat is wat je van de gevarieerde menukaart van het restaurant kunt verwachten. Welke gerechten van De Stadskantien wil jij een keer uitproberen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10