Hostellerie Munten

Dinerbon Weert Hostellerie Munten
Adres
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon
0495-531057
Dinerbon Weert Hostellerie Munten
Dinerbon Weert Hostellerie Munten
Dinerbon Weert Hostellerie Munten

U bent ook van harte welkom om uw Dinerbon bij Hostellerie Munten te besteden. U vindt dit sfeervolle hotel en restaurant in een voormalig Penitentenklooster in het centrum van het Limburgse Weert. Als het weer het toe laat kunt u ook plaats nemen in de schitterende stadstuin. Hier komt u weer helemaal tot rust onder het genot van een hapje en drankje. U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om te komen eten bij Hostellerie Munten. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

De chef-kok van Hostellerie Munten heeft een mooie kaart samengesteld, waarbij een groot deel wordt geïnspireerd door de allerlekkerste seizoensproducten. Zo kunt u zich elke twee maanden weer helemaal opnieuw laten verassen door bijzondere gerechten. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere op de huid gebakken kabeljauw met wortel, sojabonen en oosterse jus. En wat dacht u van de winterse rosé gebraden hertenbiefstuk met pastinaak, wintergroenten en jus van laurier? Ook als u van oesters en kreeft houdt, bent u bij Hostellerie Munten aan het juiste adres met uw Dinerbon. U kunt deze zelf uitzoeken uit het homarium. Handig is dat ze bij ieder gerecht op de kaart aangeven welke wijn er perfect bij zal smaken. Zo bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd diner!

Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een luxe drie-, vier- of vijfgangenmenu. Dan kunt u zelf uw gangen samenstellen aan de hand van de verschillende gerechten op de kaart. Bij Hostellerie Munten geniet iedereen van een ware culinaire beleving, uitstekende service en een gezellig samenzijn! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10