Le Figaro

Dinerbon Nijmegen Le Figaro
Adres
Waalkade 19
6511XP Nijmegen
Telefoon
024 3604731
Dinerbon Nijmegen Le Figaro
Dinerbon Nijmegen Le Figaro
Dinerbon Nijmegen Le Figaro
Dinerbon Nijmegen Le Figaro

Op één van de mooiste plekken van Nijmegen staat al ruim 25 jaar café en restaurant Le Figaro. Le Figaro is gevestigd aan de kade van de Waal, met prachtig uitzicht over de Waal, de bootjes die hier over varen en natuurlijk de iconische Waalbrug. Bij mooi weer is het met je Dinerbon goed toeven op het grote terras om lang te genieten onder het genot van een drankje en een hapje. In de winter kun je in de serre zitten, waarbij je het prachtige uitzicht behoud. Bij Le Figaro is het mogelijk om te lunchen, te dineren of gewoon te genieten van een kop koffie of een drankje met een versnapering erbij. Nijmegen is een prachtige stad om te bezoeken, dus neem vooral je Dinercheque mee om de dag af te sluiten bij Le Figaro.

De lunchkaart van Le Figaro

Kom je met je Dinerbon naar Le Figaro om te lunchen, dan krijg je een lunchkaart voor je, waar de gerechten netjes zijn ingedeeld in sandwiches & tosti's, broodjes en soep. Geniet van een lekkere sandwich met kip en bacon of hummus, of een klassieke tosti met ham en kaas. Eigenlijk moet je de broodjes kroket bij Le Figaro ook proberen. Er staan diverse kroketsoorten op de kaart, zoals garnaalkroketten, vleeskroketten of kaaskroketten. Ook kun je een broodje met een heerlijke huisgemaakte tonijnsalade kiezen of een broodje met een uitsmijter of een omelet. Heb je zin in een soepje, dan kies je uit een uiensoep, een tomatensoep of de soep van de dag.

De dinerkaart van Le Figaro

De dinerkaart start met een behoorlijke keuze aan voorgerechten. Dit kan een soepje zijn, maar ook een klassieke carpaccio, kroketjes of calamares. De hoofdgerechten bestaan uit heerlijke klassieke gerechten, zoals biefstuk, spareribs, varkenshaas of kip. Ook voor vis ben je met je Dinercheque bij Le Figaro op de juiste plek, zoals gebakken zalm, slibtong of gamba's. Wil je geen vlees- of visgerecht? Dan kun je ook voor de pizza gaan of voor risotto. Natuurlijk krijgen ook de kinderen een plekje op de kaart. Zij kunnen uit klassieke kindergerechten kiezen. Het dessert kun je natuurlijk niet missen. Kies uit tiramisu, ijs of gewoon een lekkere koffie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10