Napoli Best

Dinerbon Best Napoli Best
Adres
Hoofdstraat 30
5683AE Best
Telefoon
049 939 9993
Dinerbon Best Napoli Best

Restaurant Napoli is een Italiaans specialiteitenrestaurant op de Hoofdstraat in Best. Binnen dit restaurant gaan kwaliteit en gastvrijheid hand in hand. Precies zoals u dit ook zou treffen in een restaurantje in Italië! Het enige verschil is dat u hier ook met uw Dinerbon kunt betalen. Het keukenteam van Restaurant Napoli eerbiedigt de Italiaanse maar ook de Siciliaanse kooktradities en werkt louter en alleen met hoogwaardige ingrediënten. En dat proeft u! Reserveer nu een tafeltje bij Restaurant Napoli en neem uw Dinercheque mee.

Heeft u zin in een echte Italiaanse pizza? Dan zit u bij Restaurant Napoli in Best wel goed! Ze hebben een uitgebreide pizzakaart waar onder andere klassieke varianten zoals Pizza Napoletana, Pizza Capricciosa en Pizza Carbonara. De grote aanrader is de Pizza alla Marko met voorgebakken zeebanket, zoals zalm, garnaaltjes, santigoschelpen, grote garnalen en zwartfilet verwerkt met een heerlijke saus en speciale kruiden. Deze kunt u ook met uw Dinerbon bestellen! Uiteraard hebben ze ook allerlei verse pastagerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Pasta Primavera met gebakken champignons, verse oesterzwam, Parmezaanse kaas en olijfolie met knoflook? Vraag ook gerust om de wijnkaart bij één van de medewerkers. U zult hier zeker een passend glas wijn vinden!

Restaurant Napoli zou niet de naam van een Italiaans restaurant mogen dragen zonder traditionele vis- en vleesgerechten te serveren. De menukaart biedt voor ieder wat wils! Ze hebben onder andere ossenhaas, gegrilde kipfilet, zwaardvis, inktvisringen en nog veel meer. In ruil voor uw Dinercheque geniet u van een écht Italiaans diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10