Barbier Breda

Dinerbon Breda Barbier Breda
Adres
Vismarktstraat 11
4811 WD Breda
Dinerbon Breda Barbier Breda
Dinerbon Breda Barbier Breda

Bij Eetcafe De Barbier in Breda bent u voor even terug in de tijd van de drooglegging. Tijdens de drooglegging was alcohol verboden in Amerika en werd er in het geheim en stiekem toch drank genuttigd bij normale winkels. Bij de Barbier in Breda laten wij u ervaren hoe het er toen aan toe ging. Een zeer bijzondere ervaring die u met uw dinerbon of dinercheque kunt beleven.

De Barbier in Breda kunt u uw kapsel of baard laten bijwerken terwijl u stiekem geniet van een drankje en een hapje. Deze bijzondere sfeer en combinatie kan alleen bij ons. Door onze unieke sfeer en combinatie laten we u de jaren 20 in Amerika beleven zoals dat nergens anders kan. Een mysterieuze en klassieke sfeer met creatieve gerechten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een Parelhoen, een vetgemarmerde rundersukade, gepelde gamba’s of een truffelravioli. Een bijzondere selectie aan gerechten waarbij wij u voor elk gerecht een bijpassend drankje aanbevelen. Ook kunt u bij ons genieten van vele soorten cocktails en het zo laat maken als u zelf wilt.

Staat u open voor een bijzondere ervaring in een Amerikaanse jaren 20 sfeer? Kom dan zeker langs bij Eetcafe De Barbier in Breda. Een unieke beleving met uw dinerbon of dinercheque. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10