Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Dinerbon Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)
Adres
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon
073-6130167
Dinerbon Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Let op: Je kunt de Diner Cadeaukaart alleen op Ma-Do inleveren. Wij accepteren ook geen e-vouchers.

Argentinië, wie kent het niet. Het land van onze koningin, bijzonder voetbal en buitengewoon lekker eten. Bij Rancho Bravo kan men zich in het oer-Brabantse Den Bosch in dit exotische oord wanen. De inrichting van Rancho Bravo is modern met prachtige Argentijnse accenten; erg warm en smaakvol. Het is gevestigd in de Orthenstraat in het centrum van Den Bosch, maar makkelijk bereikbaar met de auto.

Er wordt vaak gezegd dat de steaks bij Rancho Bravo de beste van Brabant zijn en misschien wel van heel Nederland. Met de Dinerbon kunt u dat zelf uit testen.

Wat wel zeker is, is de kwaliteit van de ingrediënten. Rancho Bravo importeert hoogst persoonlijk Argentijns vlees van buitengewone kwaliteit. De enthousiaste en toegewijde keukenbrigade bereidt de gerechten op de houtskoolgrill, wat de smaak absoluut ten goede komt. De steaks zijn zo mals dat het vlees al op je tong gaat smelten. Als u fan bent van de grill, een patatje en een lekkere salade zit u hier goed. Er wordt met veel trots gekookt en die trots proeft u terug. Bij Rancho Bravo wordt er onder geen enkele voorwaarde concessies gedaan aan deze kwalitatieve standaard. Daarom zal u ook nog ver in de toekomst hier nooit teleurgesteld worden.

Kom dus snel naar Rancho Bravo en laat u meenemen naar de andere kant van de wereld. U zult dankzij de professionele bediening nooit iets tekort komen. Het is een bijzondere ervaring. En met de Dinercheque kan u die nu ook beleven. Het zal een onvergetelijke avond worden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10