Chinees-Indisch Restaurant Jian An

Dinerbon Eindhoven Chinees-Indisch Restaurant Jian An
Adres
't Hofke 37
5641AH Eindhoven
Telefoon
040 2815846
Dinerbon Eindhoven Chinees-Indisch Restaurant Jian An

Let op: U kunt de Diner Cadeau bij dit restaurant niet gebruiken voor afhaal en bezorging

Woont u in de buurt van Eindhoven en wilt u genieten van de Chinees-Indische keuken? Ga dan met uw dinerbon naar Restaurant Jian An. Dit restaurant is geliefd onder buurtbewoners vanwege de schappelijke prijzen en goede en consistente kwaliteit. U kunt bij Jian An niet alleen gerechten afhalen, maar ook ter plekke genieten van een heerlijk diner. Schuif dus gezellig aan met uw partner, gezin of vriendengroep. Vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

Restaurant Jian An heeft alles wat u kunt verwachten van een Chinees-Indisch restaurant. Een uitgebreide menukaart met de heerlijkste specialiteiten. Een ruim opgezet, doch sfeervol restaurantgedeelte. En natuurlijk vriendelijk personeel die uw eten en drinken serveert met een glimlach! Heeft u speciale wensen of een allergie? Dan houdt het team van Jian An hier graag rekening mee. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen een mooie avond beleeft. In ruil voor uw dinerbon kunt u genieten van de heerlijkste Chinees-Indische gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de populaire Foe Yong Hai: een eiergerecht met tomatensaus en bijvoorbeeld kip of garnalen. Of is de pittige Bami Rames meer uw ding? Deze runderstoof is voor velen een favoriet! Wilt u liever van alles wat proeven in ruil voor uw dinercheque? Ga dan voor een gezellige rijsttafel of een menu. Bij Jian An hebben ze zelfs een Thais menu voor de liefhebber.

Restaurant Jian An heeft ook altijd een ‘menu van de maand’ waardoor ook vaste gasten steeds iets nieuws kunnen proberen. Dit menu kan bijvoorbeeld bestaan uit gefrituurde kipdumplings, krokant buikspek, kikkerbillen en kipfilet met broccoli. Deze lekkernijen kunt u ook met uw dinerbon bestellen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10