Tapas el Quijote

Dinerbon Eindhoven Tapas el Quijote
Adres
Strijpsestraat 83
5616 GL Eindhoven
Telefoon
040-293 22 11
Dinerbon Eindhoven Tapas el Quijote
Dinerbon Eindhoven Tapas el Quijote

Aan de Strijpsestraat in Eindhoven vindt u Tapas el Quijote. Het is een gezellig Spaans restaurant waar de Spaanse invloeden en de Spaanse sfeer goed te zien en voelen zijn. Dit kunt u nu ook beleven met uw dinercheque, want deze accepteren zij graag! Volgens de gasten en professionals is Tapas el Quijote één van de beste restaurants van Eindhoven. Dat is iets waar het restaurant ook erg trots op is. De gezellige en fijne sfeer die in het restaurant te voelen zijn komt mede door het leuke personeel. Zij zijn namelijk uitstekend opgeleid. Zij weten wat zij moeten doen en zijn ook altijd uiterst vriendelijk. Tapas el Quijote vindt het namelijk belangrijk dat u als gast een fijne ervaring hebt bij het restaurant en daar hoort niet alleen lekker eten bij, maar ook een goede service. U kunt ook altijd aan het restaurant laten weten als u een allergie heeft of wensen heeft voor een gerecht, want dan kunnen de koks hier rekening mee houden.

In de keuken worden de heerlijkste tapas gerechten voor u bereid! Met uw dinerbon heeft u keuze uit alle heerlijke gerechten van de kaart! Op de kaart staan onder andere tortilla Española, mejillón en escabeche,  ensaladilla Rusa, muslitos del mar en nog veel meer! Er is zoveel keuze dat er voor iedereen vast iets lekkers tussen zal zitten!

Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ga met uw dinercheque of dinerbon naar Tapas el Quijote en leer de Spaanse keuken kennen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10