Steakhouse Buenos

Dinerbon Geldrop Steakhouse Buenos
Adres
Zwembadweg 15
5663 PL Geldrop
Telefoon
040 - 2868046
Dinerbon Geldrop Steakhouse Buenos

Steakhouse Buenos is gevestigd in het plaatsje Geldrop in de buurt van Eindhoven. U kunt hier met uw Dinerbon terecht voor een traditionele Zuid-Amerikaanse maaltijd. In de zomer is het heel goed toeven bij Steakhouse Buenos, want dan kunt u plaats nemen op het rustieke terras aan het water. Dit is ook een leuke plek om met het hele gezin een hapje te eten na een bezoek aan het zwembad!

U kunt zowel lunchen als dineren bij Steakhouse Buenos. Het water loopt u al in de mond bij het zien van de menukaart. Gelukkig kunt u er ook bestellen met uw Dinerbon. De meeste lunchgerechten zijn aangepast aan de Hollandse smaakpapillen, maar sommige gerechten hebben een Mexicaans tintje. Wat dacht u van een broodje uit de oven met Cheddar kaas, chorizo, jalapenos, rode ui en tomatensalsa? U kunt trouwens ook met uw Dinercheque gezellig komen borrelen bij Steakhouse Buenos. Op de borrelkaart staan  een aantal standaardhapjes, maar ook een aantal bijzondere tapas. Gerechtjes als hot wings, calamares en nachos zullen perfect passen bij uw glaasje wijn of bier. Bij Steakhouse Buenos is het altijd zomer!

In de avond kunt u met de Dinercheque één van de vele gerechten bestellen die op de menukaart van Steakhouse Buenos staan. Vooral vleesliefhebbers zullen heerlijk smullen bij dit restaurant. Zo bereiden de koks met veel passie de heerlijkste steaks. Er is zelfs een steak van 750 gram! Heeft u meer zin in vis? Kies dan voor een dorade van de grill.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10