Il Borgo

Dinerbon Helmond Il Borgo
Adres
Markt 7
5701RH Helmond
Telefoon
0492 537715
Dinerbon Helmond Il Borgo

Bent u op zoek naar een leuk Italiaanse restaurant in Helmond, waar u met uw dinerbon kunt komen genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten? Dan zal een bezoek aan restaurant Il Borgo aan de Markt 7 in Helmond u vast bevallen. Sinds 2011 bevindt dit Italiaanse restaurant zich in het oudste huis van Helmond. Het heeft een prachtige witte gevel en straalt gezelligheid en knusheid uit. Bij lekker weer zit u met uw dinercheque heerlijk op het grote terras in de schaduw van de platanen, of u neemt plaats in de kleine binnentuin. Ook binnen in het oude pand zit u echter goed. Onder de mooie houten balken van het puntdak hebben ze bij Il Borgo een authentieke Mediterrane sfeer weten te creëren.

Op het menu bij restaurant Il Borgo, dat altijd is aangepast aan het seizoen, staan verschillende Italiaanse specialiteiten. U kunt met uw dinerbon bijvoorbeeld proeven van de een gebakken rode poon met een dressing van tomaat, knoflook, kappertjes en olijven, die wordt geserveerd met een spaghetti aglio e olio. Ook kunt u een “Sogno di volo” bestellen voor twee personen. Dit is een droomvlucht door de Italiaanse keuken bestaande uit bruschetta, gemarineerd Foccacia brood, vergezeld van diverse soorten warme en koude Italiaanse voorgerechten die op ambachtelijke wijze zijn bereid. Naast een heerlijk diner kunt u bij Il Borgo bovendien terecht voor lekker lunches, hapjes, koffie en Italiaans ijs!

Bent u benieuwd geworden naar deze Italiaanse parel in Helmond? Kom dan snel eens langs bij restaurant Il Borgo en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10