Boei35 (Ma t/m Vr)

Dinerbon Heusden Boei35 (Ma t/m Vr)
Adres
Putterstraat 92
5256AP Heusden
Telefoon
0416 662498
Dinerbon Heusden Boei35 (Ma t/m Vr)
Dinerbon Heusden Boei35 (Ma t/m Vr)

Let op: wij accepteren Diner Cadeau alleen van maandag t/m vrijdag.

Boei 35 is gesitueerd op de tweede verdieping van een rondeelgebouw dat te vinden is aan de Putterstraat 92 in Heusden. Vanuit dit historische pand, dat overigens aangenaam modern is ingericht, heb je geweldig zicht op de vesting Heusden, de jachthaven en de rivier de Bergsche Maas. In de zomermaanden is het ook mogelijk om van het terras van Boei 35 gebruik te maken, dat in die periode tussen het restaurant en het water staat opgesteld. Bezoek je dit etablissement met de auto, dan kun je je wagen op loopafstand gratis parkeren ter hoogte van Scheepswerf 1. Boei 35 hanteert tijdens de verschillende seizoenen – met name doordeweeks – uiteenlopende openingstijden. Normaal gesproken kun je er van woensdag tot en met zaterdag van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht en op zondag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds. In het zomerse hoogseizoen in men echter ook op dinsdag van 12 tot 10 open.

Bij Boei 35 wordt voor de bereiding van de gerechten bij voorkeur gebruik gemaakt van producten van lokale leveranciers, zodat de versheid ook echt gewaarborgd is en het meest smakelijke eindresultaat aan je wordt geserveerd. Dit betekent ook dat de keukenbrigade rekening houdt met de verschillende seizoenen en dat het aanbod op de menukaart daardoor regelmatig wijzigt. De ruime openingstijden van dit horecabedrijf zorgen ervoor dat je er van een lunch én een diner kunt genieten. Daarnaast is Boei 35 een geliefde plaats om lekker ontspannen met een drankje. Wil je tijdens de lunch kennismaken met verrassende gerechten, kies dan bijvoorbeeld voor de ‘boeiende uitsmijter’ of de Australian grain fed burger traditional. Ook op de dinerkaart prijken diverse gerechten die je niet zo snel bij een doorsnee Nederlands restaurant tegen zult komen. Denk in dat geval onder meer aan escargots, Franse landhoen of rijk gevulde Zeeuwse vissoep.

Kortom eten en drinken bij Boei 35 kan in meerdere opzichten een behoorlijk exclusieve belevenis tegen een toch betaalbare prijs zijn. Daar dit restaurant acceptant van de dinercheque en de dinerbon kun je er aan het einde van je verblijf natuurlijk probleemloos de rekening voor al je genuttigde consumpties met je beschikbare tegoed betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10